Annonce
Viborg Nyt

Ferrari-røde rollatorer og pink krykker på Vognmagervej

I morgen torsdag er der åbent hus hos Red Office Konpap A/S og SeniorSam, og både Jesper Rask Jensen og Morten Nielsen er klar til at tage mod besøg på Vognmagervej. Foto: Helle Lenschow.
I morgen torsdag er der åbent hus hos Red Office Konpap A/S, og samtidig åbner den nye butik SeniorSam på samme adresse.
Annonce

Viborg: Hos Red Office Konpap A/S på Vognmagervej er det en tradition at holde åbent hus torsdag før efterårsferien, og når det sker i morgen, er firmaet klar med en ekstra nyhed til gæsterne. Her åbner den helt nye butik SeniorSam nemlig i lokaler lige ved siden af Red Office, og den skal fremover bemandes med det samme personale, som kunderne allerede kender fra Red Office. Der er således tale om en butik i butikken, men med forskelligt indhold.

- Vi er klar hele dagen med åbent hus og mulighed for at møde vores leverandører. Samtidig åbner SeniorSam, som er en virksomhed for sig, men har samme indgang og personale som Red Office. Vi fik en mulighed for at tage noget nyt ind, da vi havde disse tomme kvadratmeter, og vi forventer os meget af Senior Sam, siger butikschef i Red Office Konpap A/S Morten Nielsen.

Blandt andet håber begge firmaer på en synergieffekt, så de kunder, der besøger den ene butik, også vil aflægge den anden et besøg. Samtidig matcher de to virksomheder hinandens værdier, og et samarbejde var derfor oplagt, forklarer butikschefen.

SeniorSam har base i Thisted, og firmaet har eksisteret siden 2011. Kundegruppen er mennesker i alderen 60+, eller andre, der har behov for hjælpemidler i dagligdagen. Personalet i Red Office uddannes derfor i at kunne rådgive og vejlede kunderne i deres valg af rollator, krykker, urinkolbe eller kørestol.

- Det handler om livskvalitet og om den frihed, der er i at være en aktiv og selvhjulpen senior. Vores kundegruppe er voksende på flere fronter. Både i antal de kommende år, hvor der bliver flere ældre, men også i forhold til behovet for selv at kunne købe hjælpemidler. Muligheden for at få disse ting liciteret fra kommunerne er blevet mindre. Endelig er der tale om en gruppe af borgere, der gerne vil sætte deres eget præg på de hjælpemidler, som de anskaffer sig, siger partner i SeniorSam Jesper Rask Jensen.

Den nye butik byder således på både Ferrari-røde rollatorer i kulfiber og lyserøde krykker, der kan foldes og være i en rejsekuffert. Hele dagen i morgen kan du få en snak med folkene fra SeniorSam også, når der er åbent hus på Vognmagervej.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce