Annonce
Viborg Nyt

Film: Oplev et stykke af det buldrende Berlin i Sct. Mogens Gade

Parret bag Paulunet inviterer 17. marts til en aften i slipstrømmen på tv-serien Babylon Berlin - og har taget hul på et varieret forårsprogram.
Annonce

Viborg: Fik du ikke nok af det dekadente Berlin, som blev fremstillet i tv-serien Babylon Berlin på DR2?

Så har du chancen for at høre mere søndag 17. marts klokken 10-16 i Peter Seebergs tidligere teater i Paulunet i Sct. Mogens Gade 33A.

Her kan du lære at brodere en cool perlebroche eller øreringe og lytte til fortællinger fra det på alle måder ekstreme tyske demokratieksperiment, der endte med nazismens magtovertagelse. Og så kan du smage farlig og forførende absint.

Annonce

Inspiration i hovedstæder

De to bag Paulunet, Jane Ingerslev og Lars Hamann, har taget hul på en ny sæson.

Forberedelserne har ført dem fra undergrundskabaretter i Paris for finde den rigtige absint, over Riga for at besøge kunsthåndværkere og indkøbe perler, pailletter og frynser, på kurser i East End i London og til foredrag på universitet i Aarhus.

Forårsprogrammet afslører parrets forkærlighed for broderi, litteratur og noget godt til ganen.

Om det er håndens arbejde og modens mange facetter fra Berlin, Paris, London, forfinede japanske sting eller figursyede 50’er kjoler.

Solide fortællere som tyske Thomas Mann, tjekkiske Franz Kafka, japanske Haruki Murakami, ærkeamerikanske Ernest Hemingway og selvfølgelig den uomgængelige viborgensiske Peter Seeberg.

Man kan smage eksotisk Moonshine alkohol, absint og japansk Saké.

Annonce

Hjemmekoncert

- De første workshops er allerede lagt på hjemmesiden, og vi er i fuld gang med at booke band til en hjemmekoncert. Der venter også en aftensalon, og vi har fat i nogle spændende samarbejdspartnere i forhold til at tilbyde noget spektakulært og samtidig poetisk til Snapsting, siger Lars Hamann.

Som noget helt nyt kan man via Paulunets Facebook-side få smagsprøver til hver workshop i form af små videoer, ligesom der ugentligt bliver lagt en ny podcast op, som introducerer en ny forfatter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce