Annonce
Viborg Nyt

Fire familieforestillinger til Friluftsscenen på Borgvold

Det bliver sjovt, og det bliver pinligt, når teatret KrisKat spiller "Oh solo mig" på Borgvold. Foto: Søren Kristoffer Kløft
Viborg Bibliotkerne sørger for familieforestillinger, børneopera og gode grin til Borgvold Søndage i august.
Annonce

Viborg: De første fire søndage i august er der musik, teater, spas og løjer på Friluftsscenen, når Borgvold Søndage - arrangeret af Viborg Bibliotekerne - løber af stablen klokken 14.

Den første søndag er det teatret KrisKats nye gadeteaterforestilling "Oh solo mig", der spiller.

Forestillingen handler om den verdenskendte og selvcentrerede musiker, Bob, der kommer til byen for at spille sine hits i en park. Men da han smider affald på jorden, bliver parkens gartnere harme, og en domino af forviklinger sættes i gang.

Inspireret af Elsa Beskows historier om Tante Brun, Tante Grøn og Tante Lilla, er De Tre Tanter på scenen den anden søndag. De gamle børnebøger bliver bragt til live i en nyskabende opera, målrettet børn og barnlige sjæle.

En musikforestilling om Lillefisk på havets bund finder sted tredje søndag. Fisken bilder sig ind, at den ikke er bange for noget, men i mødet med skræmmende og farlige Muræne, sker det alligevel. Det sender Lillefisk på en eventyrlig rejse, hvor han leder efter modet til at gøre modstand mod muræneålen.

Den fjerde søndag indtager teatret Asterions Hus scenen med en forestilling om Robin Hood. To skuespillere - en mand og kvinde - kæmper om stykkets hovedrolle, og da hun vinder, må han spille alle de andre roller; også Lady Marion.

Alle forestillingerne er gratis. Læs mere og find aldersbegrænsninger på bibliotekernes Facebook- eller hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce