Annonce
Viborg Nyt

Fish & chips, Liverpool og engelsk øl indtager Gravene

Maden, øllet og stemningen er engelsk, når Kevin Taylor åbner sit spisested i Gravene. Foto: Niels Christian Jönsson
Kevin Taylor vil bringe goderne fra sin hjemby Liverpool til Viborg.
Annonce

Viborg: 57-årige Kevin Taylor har boet i Danmark de seneste 40 år, men den engelske tone i hans sprog fornægter sig ikke, og det gør kærligheden til hjembyen Liverpool heller ikke - eller kærligheden til andre gode engelske ting for den sags skyld.

Den kærlighed vil han gerne dele med Viborgenserne, så om godt en uges tid slår han dørene op for sit fish & chips-sted øverst i Gravene, hvor Tuk Tuk thai take away førhen lå.

- Her vil jeg selvfølgelig servere klassik fish & chips, men der bliver også mulighed for english breakfast hele dagen, og så skal her selvfølgelig være rigtig god engelsk øl, fortæller Kevin Taylor, der i sin tid tog turen fra Liverpool til Danmark for at gå på Tvind.

- Efter 14 dage blev jeg smidt ud, fordi de ikke mente, jeg var "Tvind-materiale", og det var jeg nok heller ikke, siger Kevin Taylor med et stort smil.

Til gengæld var Danmark et fint sted, syntes - og synes - Kevin Taylor, som siden fik hustru og børn og nu bor i Dollerup.

Annonce

Liverpool-tema

Kevin Taylor har i rigtig mange år arbejdet med at producere jagt- og naturfilm, men af familiære årsager måtte han droppe det job, der krævede al for megen rejseaktivitet. De seneste fem år har han arbejdet i psykiatrien i Holstebro, men fremover står den altså på klassisk engelsk mad og øl tilsat en god del Liverpool-stemning.

- Ja, her bliver et klart Liverpool-tema med Beatles og det hele, for jeg har stadig en stor kærlighed til Liverpool, siger Kevin Taylor, der regner med at åbne enten 19. eller 20. juni.

- Nu skal vi jo lige blive færdige med det hele, men så er jeg altså også klar til at servere noget af det fra det engelske køkken, der er allermest engelsk, og det skal selvfølgelig skylles ned med engelsk øl. Anderledes kan det ikke være, siger Kevin Taylor.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce