Annonce
Viborg Nyt

Flere padelbaner til Viborg: Yderligere fire baner i støbeskeen i Bruunshåb

Købmand i REMA 1000 Arnbjerg Jess Bøger (tv.) og projektleder i Bruunshåb/Tapdrup IF Thomas Kristensen er glade for samarbejdet. Foto: Rema 1000
Fire nye padelbaner skal efter alt at dømme stå klar til sommerferien. Det er Bruunshåb/Tapdrup IF, som med økonomisk hjælp fra Rema 1000 i Arnbjerg, planlægger at åbne banerne, som skal ligge ved Møllehøjhallen.
Annonce

Padel: Idrætsforeningen Bruunshåb/Tapdrup IF planlægger i øjeblikket at åbne fire udendørs padelbaner. Projektets leder Thomas Kristensen fortæller, at banerne forhåbentligt er klar til brug til sommer.

Det er planen at Bruunshåb/Tapdrup IF's baner skal ligge i forlængelse af Møllehøjhallen. På nuværende tidspunkt har Viborg i forvejen seks baner hos Padel Club på Livøvej, og klubben kunne i januar fortælle, at man arbejdede på at etablere endnu flere baner i midtbyen.

Hvad er padel?

- Det er en sport, der bedst kan beskrives som 80 procent tennis og 20 procent squash

- Banen er 10 x 20 meter og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet

- Det kan spilles indendørs såvel som udendørs

De nye baner kommer altså til at være et supplement til sportens vækst i Viborg.

Annonce

Muliggjort via bidrag fra købmandsfond

Søsættelsen af sportsklubbens padel-projekt er kommet i stand med økonomisk hjælp fra Rema 1000 i Arnbjerg. Forretningen har tilbudt en økonomisk hjælpende hånd på 25.000 kroner, som er blevet skaffet via en uddeling fra KFI. Det er en fond, som har afsat 10 millioner kroner, som frie købmænd kan ansøge om, med det formål at bidrage til lokale sponsorater.

Jess Bøger, som er købmand i den pågældende Rema 1000 i Arnbjerg, fortæller, at han har ansøgt om pengene for at støtte lokalsporten. Derfor betyder det også meget for ham, at butikken kan bidrage til projektet:

- Jeg er glad for at kunne være med til at gøre projektet muligt. Sport, sundhed og fællesskab er vigtige fokusområder for os i REMA 1000, så det er meget oplagt for mig, at støtte et projekt som det her, siger Jess Bøger.

Projektleder for de kommende padelbaner i Bruunshåb/Tapdrup IF, Thomas Kristensen, er glad for den økonomiske håndsrækning:

- Det betyder rigtig meget for os, at vores lokale købmand i REMA 1000 ønsker at bakke op om projektet. Vores formål med projektet er at skabe et fleksibelt forenings-padeltilbud for alle, og det passer godt med REMA 1000's fokus på sport, sundhed og fællesskab. Vi er derfor rigtig glade for sponsoratet, siger Thomas Kristensen.


Det betyder rigtig meget for os, at vores lokale købmand i REMA 1000 ønsker at bakke op om projektet. Vores formål med projektet er at skabe et fleksibelt foreningspadeltilbud for alle, og det passer godt med REMA 1000s fokus på sport, sundhed og fællesskab. Vi er derfor rigtig glade for sponsoratet.

Thomas Kristensen, projektleder ved Bruunshåb/Tapdrup IF


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce