Annonce
Rundt om Viborg

Fodboldklubber går i samarbejde

Boldklubberne i Vejrumbro og Mammen går sammen om at stille senior-fodboldhold. Billedet her er fra træningsstarten i Mammen i 2016. Arkivfoto
Vejrumbro Boldklub og Mammen IF vil til at stille seniorhold i fællesskab og på skift spille i de to byer.
Annonce

Vejrumbro/Mammen: For idrætsforeningerne i de små byer kan det være svært at stille seniorfodboldhold, som kan tiltrække tilstrækkeligt med spillere. Det problem har de to foreninger i henholdsvis Vejrumbro og Mammen, Vejrumbro Boldklub og Mammen IF, tænkt sig at løse ved et indgå et nyt senior-samarbejde på fodboldfronten.

De to landsbyer ligger tæt på hinanden i Nørreådalen øst for Viborg. Jeppe Hartz, der er formand for Vejrumbro Boldklub, fortæller, at der ligger store ambitioner bag det nye samarbejde, for i hans hjemby arbejder man ud fra en filosofi om, at man godt kan udrette noget stort, når man er lille, og den filosofi skal udbredes til det nye samarbejde.

Det kræver stor opbakning fra baglandet i klubberne og fra mange spillere for at lykkes med seniorfodbold, men de to klubber har sat sig sammen for at lave det rigtige setup til at fastholde nuværende spillere og tiltrække nye.

Meget ligger allerede fast. For eksempel er den nye træner ansat. Det er den 38-årige Lasse Schrøder, som bor i Skelhøje og kommer med 30 års fodbolderfaring og en fortid som jyllandsseriespiller. Jeppe Hartz fortæller, at den nye træner er ambitiøs, at træningen skal være seriøs, men at han også vægter det sociale højt.

Annonce

Informationsmøde

Klubberne er også enige om, at seniorfodboldholdene skal spille under navnet Mammen/Vejrumbro, og at der på skift skal være hjemmekampe i de to byer. Begge steder lægger man vægt på at gøre noget ud af hjemmekampene, og der tilbydes også gode træningsforhold og et lavt kontingent.

Der er indkaldt til informationsmøde om det nye samarbejde torsdag den 5. december klokken 19.30 i Mammen Boldklubs klubhus. Her vil klubberne fortælle om deres vision og præsentere Lasse Schrøder. Nuværende og nye spillere og alle andre, der er interesserede, er velkomne til dette møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce