Annonce
Viborg Nyt

Klinik Foden og Smuk by Læsø indgår fællesskab på Kirkebækvej

Manitha Læsø og Chinette Jørgensen havde allerede for et par år siden talt om, at de skulle arbejde sammen en dag. Nu er det blevet til virkelighed. Foto: Morten Dueholm
Klinik Foden er flyttet ind i baglokalet hos Smuk by Læsø på Kirkebækvej, hvor fodterapeut Chinette Jørgensen og frisør Manitha Læsø kan se en god synergieffekt i samarbejdet.
Annonce

Viborg: Kimen blev lagt for et par år siden, da Chinette sad som kunde i Manithas frisørstol.

Her jokede de to med, at Chinette Jørgensen, der dengang var under uddannelse, en dag skulle åbne en klinik i Manitha Læsøs baglokale.

At det i 2020 skulle blive virkelighed, vidste ingen af dem dengang. Men lidt ved et tilfælde faldt de to ind på samme sti, da Manitha Læsø søgte en behandler, der kunne få rum bagerst i frisørsalonen Smuk by Læsø, hvor der var plads.

Timingen ville nemlig, at Chinette Jørgensen som relativt nyuddannet fodterapeut var stoppet med sin deleklinik i Herning og nu søgte et nyt sted.

- Jeg har altid drømt om at få noget mere i baglokalet, og jeg havde tidligere søgt via Facebook, om der var nogle interesserede behandlere. I første omgang kastede det ikke noget af sig, så jeg prøvede igen, og i mellemtiden var Chinette så stoppet i Herning, uden at jeg vidste det, fortæller Manitha Læsø.

Frisøren havde fem interesserede behandlere til samtale om bagrummet hos Smuk by Læsø, men valget faldt altså på Chinette Jørgensen og Klinik Foden.

Chinette Jørgensen har fået en god start som fodterapeut med Klinik Foden i Viborg. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Styrker vestbyen

De to viborgensere ser en god synergi i at samles under samme tag. Vestbyen kan ifølge de to damer godt bruge flere virksomheder som deres, for sammen tror de på, at de står stærkere.

- Vi håber, at det smitter af på hver af hinandens små virksomheder. Det har vi faktisk allerede mærket. Folk, der bestiller tid hos den ene, har også ofte bestilt tid hos den anden, siger Chinette Jørgensen om samarbejdet, der blev påbegyndt 6. januar.

- Det er en fordel at starte op i en frisørsalon, hvor der allerede er en kundekreds. Jeg har også været rundt med flyers i lokalområdet, og jeg synes, at jeg har fået en god start, lyder det fra fodterapeuten.

Chinette Jørgensen tilbyder almen fodbehandling af tør hud og ligtorne og kan samtidig behandle fodvorter eller rådgive omkring fodstillinger - generelt alt, der har med fødder at gøre. Og det er både mænd og kvinder, ung som gammel, der har besøgt Chinette Jørgensen i den nye klinik i Viborg.

- I Herning var der et overtal af kvinder, men i Viborg vil jeg faktisk sige, at det er halvt-halvt. Mange tror, at fodbehandling er forbeholdt ældre, men det er alle aldre - også børn - der kan have brug for behandling eller rådgivning, fortæller Chinette Jørgensen.

Hvis man skal bestille tid til en behandling eller en frisørtid, skal man aktuelt ind på hver virksomheds hjemmeside - men planen er, at man også med tiden kan bestille tid til både fodterapeut og frisør på Smuk by Læsøs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce