Annonce
Viborg Nyt

Foreningen Ventilen modtager stor pris

Ventilen i Viborg vinder pris. Arkivfoto
Tirsdag aften modtog Ventilen, der blandt andet har en afdeling i Viborg, Trine Bryld-prisen som et tydeligt tegn på en værdsat og vigtig indsats.
Annonce

Viborg: 120.000 unge føler sig alvorligt ensomme. Det prøver organisationen Ventilen at gøre noget ved – og den 22. oktober fik den et kæmpe skulderklap for indsatsen.

Her blev Ventilen nemlig afsløret som modtager af årets Tine Bryld pris, som har til formål at sætte fokus på væsentligt, socialt arbejde i Danmark.

I den kategori hører altså årets prismodtager, som blandt andet har en afdeling i Viborg, hvor ensomme unge kan finde hjælp og fællesskab med andre.

- Jeg er mega stolt og glad, siger Michala Nielsen, der er formand for Ventilen Danmark, i en pressemeddelelse.

- Siden jeg begyndte som frivillig i et lokalt mødested, har jeg vidst, hvor stor og vigtig en forskel vi gør. Det, at vi får prisen, ser jeg som en kæmpe anerkendelse af det arbejde, som vores knap 300 unge frivillige laver over hele landet – men også en anerkendelse af, at ensomhed er et alvorligt problem for unge.

Med prisen følger en donation på op til 500.000 kroner til Ventilen Danmark. Det giver ifølge Michala Nielsen nye muligheder for organisationen

- Vi hjælper mange unge rundt omkring i landet – men vi ved også, at der er mange, vi endnu ikke er nået ud til. Så vi vil bruge prisen og pengene til at gøre mere af det, vi allerede gør. Vi vil gøre en endnu større indsats for at nå ud til de unge, der sidder og føler sig ensomme, og hjælpe dem til at samle mod og overskud til at tage det første skridt på vejen – uanset om det så er at sige det til deres lærer, tage med til festen på fredag, eller at komme ned i deres lokale Ventil.

Den lokale Ventil i Viborg har hjemme i De Frivilliges Hus i Vesterbrogade. Der er åbent hver onsdag klokken 19-21. Første gang, du kommer, skal du dog være der klokken 18.30. Her bliver du mødt af to frivillige, og sammen finder man ud af, om Ventilen er det rigtige for tilbud dig.

I 2015 gik prisen til Lisbeth Høstgaard Møller og Kvisten i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce