Annonce
Viborg Nyt

Frustreret frisør: - Please ikke mere salt i mit sår

Manitha Læsø lagde dette billede op sammen med opdateringen onsdag. Foto fra Facebook
Vi må fortsat vente på at få studset lokkerne - og mange frisører må fortsat lade saksen ligge. Det begræder flere lokale frisører på Facebook.

Viborg: Onsdag blev det fremlagt, hvem der kan åbne, og hvem der fortsat skal holde lukket.

Og mens detailhandlen på nær storcentrene kan få lov til at åbne 1. marts, så må eksempelvis frisørerne fortsat holde lukket på ubestemt tid.

Det fik blandt andre Manitha Læsø fra Smuk by Læsø til tasterne, hvor hun blandt andet skriver:

- Åh, den havde jeg ikke set komme.

- Nu er søde Manitha faktisk lavet lidt om til triste og sure Manitha. For er I klar over, hvor mange henvendelser jeg får om dagen, om jeg vil komme hjem til folk og ordre hår? "For det må man jo godt". Ja mobilfrisører må, fordi de ikke kan få hjælpepakker. De har ikke nogen faste udgifter. Men flere af dem støtter faktisk op om, at alle skal lægge saksen.

- Jeg synes, at det er noget fis, at man må klippe i folks private hjem. Hvis jeg begynder på det, så mister jeg alt, hvad der hedder hjælpepakker for alle de måneder, der har været nedlukket. Jeg støtter mine "kollegaer" og frisørforeningen om at blive hjemme. Smittespredningen bliver meget mere risikabel, når man kører fra hjem til hjem. Hvor mange personer er der i hver husstand?

- I salonen ved jeg i det mindste, at der bliver rengjort og gået efter reglerne. Jeg vil slet ikke udsætte mig selv og andre for smitte. Vi skal ikke lave sort arbejde og/eller tage hinandens kunder. Jeg håber og tror på, at mine kunder støtter op om mig og min salon, så den også kan overleve i den anden ende.

- Men det kræver tålmodighed fra alle, og jeg er lige så træt af det, som I er. Husk, at jeg ikke kan gøre for, at de bliver ved med at holde os nedlukket. Der er ikke noget, jeg hellere ville end at åbne og få min dejlige hverdag tilbage sammen med jer. Så please ikke kom mere salt i mit sår, skriver Manitha Læsø og runder lidt mere positivt af:

- Så glæder jeg mig bare til at vise jer min nyistandsatte salon snart.


Jeg synes, at det er noget fis, at man må klippe i folks private hjem. Hvis jeg begynder på det, så mister jeg alt, hvad der hedder hjælpepakker for alle de måneder, der har været nedlukket.

Manitha Læsø, selvstændig frisør hos Smuk by Læsø
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce