Annonce
Viborg Nyt

Game over for Gamestop i Viborg: Lukker i 2020

Gamestop i Danmark lukker - og derfor naturligvis også butikken i Sct. Mathias Centret. Foto: Morten Pedersen
Sct. Matias Centret bliver én butik fattigere, når Gamestop lukker deres aktiviteter i Danmark.
Annonce

Viborg: Den store internationale kæde Gamestop har for nylig fremlagt et regnskab med en markant tilbagegang i salg, hvor omsætningen er faldet med 14 procent.

Det får konsekvenser for alle landets Gamestop-butikker, som i løbet af næste år vil lukke. Det omfatter naturligvis også Gamestop i Viborg, som efter planen lukker 30. juni 2020.

På verdensplan giver kæden stadig overskud, men i Danmark er tallene på bundlinjen røde - og derfor vælger Gamestop at lukke i alt 34 forretninger i Danmark.

- Baggrunden er et ønske om at optimere Gamestops globale virksomhed og at ophøre med al aktivitet i Danmark senest pr. 28. februar 2021 grundet økonomisk underskud de seneste fem år, lyder det i en intern mail fra selskabets direktør tilbage i oktober - en mail, som Ekstra Bladet har fået adgang til og fremlagde i sidste uge.

Hvordan lukningen af Gamestop i Viborg bliver, er endnu uvist. Avisen var forbi butikken, da den åbnede mandag morgen, men blev mødt af ”det har jeg slet ingen kommentarer til”.

Vi håber at kunne skrive lidt mere, når butikschefen møder ind senere på dagen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce