Annonce
Viborg Nyt

Gamercafé nummer to i byen: No Scope har åbning i kikkerten

Lillebror Sajad (t.v.) og storebror Sayif Abdelreda Al-Rikabi står bag den nye gamercafé i Viborg. Foto: Morten Pedersen
I løbet af maj får Viborg endnu en gamercafé, når brødrene Sayif og Sajad Abdelreda Al-Rikabi åbner "No Scope Game House" i det, der tidligere var "De Frivilliges Hus" - blot 150 meter fra byens anden gamercafé, Reload.

Viborg: Det er ikke meget mere end et års tid siden, at Viborg fik sin første gamercafé.

I løbet af denne måned får byen nummer to.

Ganske tæt på Reload slår No Scope Game House nemlig dørene op for endnu mere Counter Strike, Fifa, Call Of Duty og Fortnite.

Annonce

Det er Viborg-brødrene Sayif og Sajad Abdelreda Al-Rikabi, der står bag den nye gamercafé, og de har i de sidste uger arbejdet hårdt på at omdanne bygningen, der tidligere husede De Frivilliges Hus til at blive noget helt andet.

- Det er en bygning med mange små rum, og vi har arbejdet på at forvandle det til et sted med en fed atmosfære, fortæller Sayif Abdelreda Al-Rikabi om det kommende gamersted.

Her vil de tre etager snart være klar med 30 spilstationer, flere playstation 5-rum og en VIP gaming lounge med plads til 10 personer.

Plads til begge

Men kan det gå med to gamercaféer inden for 150 meters afstand i en by, der indtil for ganske nylig slet ikke havde sådan et etablissement?

- Det kan det, lyder det prompte fra Sayif Abdelreda Al-Rikabi, der uddyber:

- Viborg udvikler sig hele tiden, og det samme gør branchen. Der er folk nok, som gerne vil gøre spillet mere socialt ved at mødes omkring det.

Lige nu bliver der arbejdet på at få alting klar - og i løbet af denne måned er No Scope Game House klar til at slå dørene op. Foto: Morten Pedersen

Han fortæller videre, at det altid har været en drøm for ham at åbne en gamercafé.

- Og så kan jeg ikke finde en bedre by end Viborg at gøre det i. Min lillebror og jeg er vokset op her. Vi kender byen og befolkningen. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt, slutter Sayif Abdelreda Al-Rikabi.


Viborg udvikler sig hele tiden, og det samme gør branchen. Der er folk nok, som gerne vil gøre spillet mere socialt ved at mødes omkring det.

Sayif Abdelreda Al-Rikabi, indehaver af No Scope Game House


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce