Annonce
Viborg Nyt

Genåbning af butikkerne om hjørnet: - Vi glæder os

Direktør i Vi er Viborg, Helle Sørensen, glæder sig over, at mange butikker må åbne igen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mandag kom den store genåbning af landet, hvor udvalgsbutikker er med på listen. Det er man naturligvis glad for hos "Vi er Viborg", der dog savner at få restauranter og liberale erhverv med.

Viborg: En af de nationale lempelser af corona-restriktionerne, som trådte i kraft 1. marts, var genåbningen af de såkaldte udvalgsbutikker, der sælger varer som tøj, sko og møbler.


Det hele hænger sammen. Jo mere, der får lov at åbne, jo mere liv får vi i byen.

Helle Sørensen, direktør i Vi er Viborg


Og det er man glad for hos foreningen "Vi er Viborg".

- Vi glæder os til, vi kan få åbnet vores butikker og få livet tilbage i byen igen. Det ved vi, der er rigtig mange, der har savnet. Så det, at nogen kan få lov at åbne, er vi selvfølgelig glade for, siger direktør Helle Sørensen.

Men anbefalingen gælder ikke storcentre, og det betyder, at en åbning af Sct. Mathias Centret altså ikke er lige om hjørnet.

- Sct. Mathias Centret er en stor del af foreningen og af livet i byen. Og det er klart, vi ønsker og håber, at så mange som muligt får lov at genåbne, siger Helle Sørensen.

Hun bemærker også, at selvom mange butikkerne har fået lov at genåbne, har flere dele af byens handelsliv stadig ikke udsigt til at kunne slå dørene op.

- Vi mangler restauratører og liberale erhverv som frisører og... Det er en stor del af gågaden, der ikke følger med i første omgang, siger hun og fortsætter:

- Og det hele hænger sammen. Jo mere, der får lov at åbne, jo mere liv får vi i byen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce