Annonce
Rundt om Viborg

Genåbning fremrykket: Friluftsbad åbner i løbet af juni

Datoen er ikke på plads endnu, men i løbet af juni åbner friluftsbadet i Hammershøj. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Hammershøj: Friluftsbadet i Klejtrup åbnede allerede fredag, og nu er Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj også i gang med at planlægge sin genåbning, efter af corona-restriktionerne ellers længe så ud til at koste friluftsbadene det meste af dette års sæson.

Midtjysk Friluftsbad vil åbne i løbet af juni, skriver badet på sin facebookside, efter at bestyrelsen mandag aften i sidste uge var samlet til et ekstra møde.

Hvornår det nærmere bliver, og hvordan man vil administrere de restriktioner, der fortsat gælder, har man dog endnu ikke fået på plads.

I første omgang var friluftsbadene en del af genåbningens fase fire, der først gennemføres i august, men efter at partierne på Christiansborg blev enige om at fremskynde genåbningen af mange aktiviteter i samfundet, stod det klart, at friluftsbadene kan genåbne allerede i slutningen af maj. Dog gælder der som nævnt visse restriktioner. For eksempel kan man ikke benytte omklædningsrummene, så gæsterne må klæde om hjemmefra.

Midtjysk Friluftsbad skriver på sin facebookside:

"Men I ved jo alle, at intet er som før corona, og det gælder også for friluftsbadet - vi kan ikke åbne op med samme tilbud som tidligere. Nærmere detaljer om åbning følger, når vi har det hele på plads. Men I kan godt begynde at glæde jer."

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce