Annonce
Viborg Nyt

Generationsskifte hos Sølvsten Biler: Finn Kjærgaard takker af

Steffen Christensen sammen med afgående Finn Kjærgaard og ny medejer Michael Mortensen. Foto: Sølvsten Biler
Sølvsten Biler skifter ud i ejerkredsen, hvor Michael Mortensen træder ind, mens 69-årige Finn Kjærgaard trækker sig tilbage. Direktør Steffen Christensen overtager majoritetsposten.
Annonce

Viborg: Et markant bilhus i Viborg laver et markant ejerskifte. Det skriver Sølvsten Biler i en pressemeddelelse.

Finn Kjærgaard har i 15 år stået i spidsen for Sølvsten Biler, men pr. 9. december trak han sig fra ejerkredsen.

Det var tilbage i 2004, at Finn Kjærgaard sammen med salgschef Steffen Christensen og et par andre folk fra bilbranchen erhvervede sig Sølvsten Biler. I 2011 blev ejerskabet skåret ned til blot at tælle Finn Kjærsgaard og Steffen Christensen – med Finn Kjærgaard som arbejdende bestyrelsesformand og Steffen Christensen som direktør med primært fokus på det kommercielle arbejde og den daglige drift.

Nu overlades majoritetsposten til 47-årige Steffen Christensen, mens firmaets servicechef Michael Mortensen på 48 år indtræder i ejerkredsen.

- Min alder kombineret med et skrantende helbred gør, at jeg nu har fundet tiden moden til at gøre plads til, at Steffen Christensen kan overtage majoritetsposten, og Michael Mortensen kan optages som medejer. Dette glæder mig. Så ved jeg, at virksomheden er i de bedste hænder, fortæller Finn Kjærgaard.

Michael Mortensen har netop haft 10-års jubilæum hos Sølvsten Biler, og han tildeles en god del af æren for den succes, bilhuset har oplevet på det seneste. Med både Volkswagen, Skoda, Seat og Audi på varelageret er virksomheden vokset til omkring 100 medarbejdere på adresserne på Lundborgvej i Viborg og Katkjærvej i Skive.

Annonce

Overgangsperiode

Finn Kjærgaard slipper dog ikke Sølvsten biler helt endnu. Både økonomisk og arbejdsmæssigt vil han være tilknyttet virksomheden i 2020, indtil arbejdsopgaverne endeligt er overdraget til den nye ledelse, hvor investeringsselskabet Anders Brøndum Holding også er indtrådt som medinvestor.

- Vi ser frem til at møde fremtidens udfordringer med et stærkt ejerskab og team af loyale og dedikerede medarbejdere og et topmoderne bilhus med succesfulde bilmærker, lyder det fra direktør Steffen Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Sidste åndedrag for Carte Blanche

Annonce