Annonce
Viborg Nyt

Gigantisk fest på Hjultorvet - se alle billederne her

Bro satte for alvor gang i festen på Hjultorvet til Radio Viborg Open Air. Foto: Morten Pedersen
Fredag aften var Hjultorvet endnu en gang forvandlet til en kæmpe fest, da Midtjyllands største gratis musikarrangement, Radio Viborg Open Air, blæste weekenden i gang.
Annonce

Viborg: - Hold kæft I ser godt ud, Viboooooooorg, skrålede radiovært Malene Rind ud til de mange sommerklædte viborgensere, der fredag aften havde taget plads på Hjultorvet for at feste.

Folk gengældte komplimentet med klapsalver, skrig og skrål, mens de løftede ølglassene for at skåle med værten og hinanden.

Fredag aften var det igen blevet tid til Radio Viborg Open Air, der traditionen tro bød på timevis af fest og musik med populære kunstnere. Men især ét navn satte gang i festen, da solen forsvandt bag et tæppe af skyer, og ølteltene begyndte at få travlt. Nemlig Bro.

Den unge sanger fik pigerne til at hvine og skrige, da han til sit eget storhit "Sydpå" kom flyvende ind på scenen.

- Baby, jeg vil med dig sydpå, sang det 23-årige popidol, mens han blinkede ind i linsen på en ung piges mobiltelefon, så veninderne omkring hende hvinede endnu højere.

Tidligere havde både Alexander Oscar og Stefan været på scenen, mens Hjultorvet stille og roligt blev fyldt op, efter folk havde fået shoppet, det de skulle til butikkernes open by night.

Iklædt grå hættetrøje med matchende sweatpants og blanke solbriller sang og charmede den unge sanger Bro sig til knuste teenage-hjerter, mens stimen af piger tættest på scenen forsøgte at få det perfekte billede af sangeren, mens de skrålede med på samtlige hits.

Lidt længere væk fra scenen stod to Bro-fans, der dog ikke turde mase sig ind i mylderet foran scenen.

Otte-årige Benjamin havde taget sin far i hånden og stod nu klar til at høre idolet Bro, som han så tit har hørt i radioen.

- Vi er kommet for at høre Bro. Ham kan jeg godt lide, og jeg synes, det er sjovt at høre musik sammen med min far, fortalte Benjamin.

- Ja, vi er mest kommet for at høre Bro og lidt af det andet gode musik. Og så for hyggens skyld, selvfølgelig, fortalte Frank Dahl fra Viborg, der ikke kunne lade være med at vugge med til tonerne af popmusikken.

Der var godt fyldt på Hjultorvet af publikummer i alle aldre.
Annonce

Fri fra eksamenslæsning

Efter Bro sluttede sin optræden af med endnu en gang at spille Paradise Hotels titelmelodi "Sydpå" og gjorde klar til at skrive autografer og få taget selfies, begyndte folk så småt at finde deres jakker frem, mens madboderne kæmpede for at følge med bestillingerne.

I folkemængden foran scenen havde en gruppe piger taget sig en velfortjent pause fra eksamenslæsningen. Med øl og mad i hænderne ventede de på deres store idoler, Djämes Braun.

- Det er super hyggeligt at være her, og det er en rigtig god anledning til at ses med alle veninderne. Vi har gjort det de sidste tre år i træk, så nu er det jo nærmest en tradition, fortalte Tina Nielsen og blev suppleret af sin veninde:

- Præcis. Og gratis musik siger man jo ikke nej til. Det er nogle rigtig gode kunstnere, der kommer i år. Især Djämes Braun, dem glæder vi os til, sagde Anne Tholstrup, der ligesom veninden er studerende lidt endnu, inden de om en måned får huer på.

Den lokale musikfest fortsatte i højeste tempo med masser af musik. En kort pause i musikken blev heller ikke brugt forgæves. Jeppe Grønning og Jeff Mensah fra Viborg FF var også en tur på den store scene. Her gjorde de reklame for søndagens vigtige opgør mod Hobro, mens de satte kampbilletter på højkant.

- Jamen jeg scorer et mål, og vi vinder kampen, sagde Jeff Mensah kækt fra scenen, hvilket fik publikum til at juble højlydt.

Senere kom Zindy og Zipp fra 90'er bandet Cut'N'Move, inden det længe ventede makkerpar Djämes Braun, mens Too Many Left Hands sluttede gildet af.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce