Annonce
Viborg Nyt

Godt nytår og tak for l…

Anders Kristensen
Annonce

Viborg: Godt nytår til alle der læser min klumme - og selvfølgelig også alle jer andre. Og ja, der er ikke meget at takke for her på falderebet til 2021.

Jeg håber, at du havde en dejlig jul, og at du får en skøn nytårsaften, med dem der nu må være i din boble. Måske skal du have bobler, en raket og god take-away mad for at støtte en lokale restaurant, som jo også gerne skal være der næste år.

For et kulturmenneske har 2020 ikke været noget at skrive hjem om - og dog. Jeg havde fornøjelsen, af at være med til nye kulturoplevelser under corona-krisen. Det, jeg husker bedst, var koncert i egen bil, arrangeret af INVI med blandt andre Die Herren, Gorm og Palle Hjort samt Grease på storskærm med hele familien og popcorn i bilen. Der blev spillet altankoncerter og skålet med naboerne ude på vejen, med behørig afstand i egen indkørsel.

I 2020 havde jeg også æren, af at være med i Danmarks størst online havefest, med musik fra en række haver, hvor det hele blev streamet på Facebook - ja faktisk over hele verden. Her skal lyde en stor tak til det lokale erhvervsliv og Viborg Kommune i et møde med nye mennesker, som gerne vil noget for fællesskabet.

Jeg glæder mig til Rock på Domkirkepladsen, og til at Toto fylder Paradepladsen. Jeg glæder mig til Snapsting. Jeg glæder mig til at det nye Paletten åbner ved Tinghallen, og så skal jeg måske til festival igen. Og ikke mindst til havefest ved min genbo. Jeg skal selvfølgelig se skihop og overvejer at gå til det der fitness.

Hvad er dit nytårsfortsæt?

Annonce

Noget helt andet

Hvis du har læst min klumme, og er nået helt hertil, så vil den første, der sender mig et elektronisk nytårskort på anders@kulturselskabet.nu modtage et gavekort på en biografbillet for to personer.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to aktivitetsapps: Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker for dig og din familie.

Vil du have omtalt dit arrangement, eller har du en god idé til en event, så send mig en e-mail på anders@kulturselskabet.nu.

Godt nytår!


For et kulturmenneske har 2020 ikke været noget at skrive hjem om - og dog. Jeg havde fornøjelsen, af at være med til nye kulturoplevelser under corona-krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce