Annonce
Viborg Nyt

Guldsmed åbner – men fortsat med låst dør

Kjeld Norup vil fortsætte med en låst dør og løbende indhentning af kunder, som man gjorde inden corona-nedlukningen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Guldsmed Norup må igen invitere kunder ind i butikken. Men ligesom det var inden corona-nedlukningen, bliver det med en låst dør, hvor kunderne må vente på deres tur udenfor butikken.

Viborg: Kunder vil fortsat blive mødt af en låst dør hos Guldsmed Norup, efter detailhandlen i gågaden genåbnede mandag den 1. marts.

Men man kan skam godt komme ind i butikken alligevel, lyder det fra indehaver Kjeld Norup. For ligesom man gjorde det inden corona-nedlukningen, lukker guldsmeden kunderne ind i butikken, så alle kan føle sig trygge.

- Det havde vi gode erfaringer med inden nedlukningen. Selv da der var allermest tryk på i december, var det en god løsning både for os og kunderne. Vi kan tage folk ind i det tempo, vi betjener dem i, fortæller Kjeld Norup.

Som strøgbutik i Sct. Mathias Gade har Guldsmed Norup naturligvis været hårdt ramt på omsætningen i de seneste måneder.

- Vi har en normal fordeling, der hedder omkring 10 procent salg på nettet og 90 procent i butikken. Vi kan godt mærke, at vi får mere opmærksomhed fra lokale kunder på vores webshop i denne tid, og det er vi meget glade for. Men det giver stadig et enormt sug i kassen, fortæller Kjeld Norup og fortsætter:

- Vi er heldigvis en etableret butik, så det har ikke været en katastrofe eller kamp for overlevelse for os. Men det har da på ingen måde været sjovt. Og det er det fortsat ikke for vores kollegaer i Sct. Mathias Centret. Jeg håber, at man snart vil se endnu mere nuanceret på det, så de også kan få lov til at åbne igen. Den måde, vores center er bygget op på, giver rigtig gode forhold for afstand mellem de handlende. Langt bedre end andre steder, lyder det fra Kjeld Norup.


Vi er heldigvis en etableret butik, så det har ikke været en katastrofe eller kamp for overlevelse for os. Men det har da på ingen måde været sjovt.

Kjeld Norup, indehaver af Guldsmed Norup


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Annonce