Annonce
Viborg Nyt

Håndværkermarked støtter kampen mod børneægteskaber

Der er kunsthåndværkermarked den 12. september på Vinkelvej 40 i Viborg. Privatfoto
Annonce

Viborg: Lørdag den 12. september holder Zonta Viborg kunsthåndværkermarked på Søndermølle Kulturcenter på Vinkelvej 40.

Her vil 24 kunsthåndværkere og designere fra nær og fjern udstille keramik, smykker, glaskunst, tekstiler og meget mere. I løbet af dagen vil der være musikalsk underholdning. Desuden vil der være mulighed for at købe den særlige snaps, som er produceret af Viskum Snaps netop til Zonta Viborg.

Zonta Viborg har afholdt kunsthåndværkermarked i en længere årrække og hvert år med det overordnede formål at samle penge ind til lokale eller internationale projekter for sårbare kvinder. I år støtter man Zonta Internationals kamp mod børneægteskaber i blandt andet en række afrikanske lande. Andre år er overskuddet fra markedet doneret til det lokale krisecenter eller til andre organisationer i det midtjyske. Zonta er en upolitisk organisation, der arbejder for at forbedre kvinders vilkår vedr. bl.a. sundhed, uddannelse og sociale og juridiske forhold.

I år foregår kunsthåndværkermarkedet som alle andre events i coronaens tegn, så man har meget fokus på at overholder krav om afstand, hygiejne med mere og derfor spreder arrangørerne aktiviteterne på lidt flere lokaler på Søndermølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce