Annonce
Viborg Nyt

Hørecenter i Viborg henter lokal forstærkning

36-årige Klara Fruergaard kommer med næsten 10 års erfaring med at hjælpe mennesker med høreproblemer. Pressebillede
Audikas lokale hørecenter på Gravene 26 ansætter en ny, erfaren hørespecialist til at lede afdelingen i Viborg. Den nye kvinde ved roret er 36-årige Klara Fruergaard.
Annonce

Viborg: I hjertet af Viborg på Gravene 26 har butikslokalerne de sidste to et halvt år huset  hørecentret Audika.

Nu får hørecenteret en ny, lokal forkvinde, der tager godt imod de mange viborgensere, der dagligt besøger hørecentret for at få tjekket hørelsen og prøve de nyeste høreapparater.

Det er den 36-årige Klara Fruergaard, der kommer med næsten ti års erfaring fra Dansk Hørecenter i Viborg, der fremover hjælper med alt fra høretest til rådgivning om nye høreapparater til de over 12.000 borgere, der statistisk set døjer med høretab i Viborg Kommune.

- Jeg glæder mig over at være i gang her i butikken. Folk har allerede taget rigtig godt imod mig, og jeg glæder mig til at lære en masse nye kunder endnu bedre at kende og give dem den tillidsbaserede rådgivning, de forventer af deres hørespecialist, siger Klara Fruergaard i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Faktisk lider 16 procent af den danske befolkning i større eller mindre grad af høretab, og af de 16 procent får 83 procent ikke gjort noget ved det. Det svarer til, at godt og vel hver sjette viborgenser lider af høretab.

Ubehandlet høretab har negative konsekvenser for både helbred, karriere og ens sociale sundhed.

Blandt andet viser en ny undersøgelse fra det anerkendte medicinske tidsskrift The Lancet, at ubehandlet høretab er den største risikofaktor for at udvikle demens.

Ifølge Klara Fruergaard er hendes mål derfor at skabe en atmosfære, hvor kunderne føler sig trygge og taget godt imod, så det bliver en behagelig oplevelse.

- For mange er det at gå til hørespecialist en meget intim og personlig ting. Det er derfor vigtigt for mig frem for alt at være en faglig rådgiver, så alle føler, de får den behandling og løsning, der passer deres unikke behov, siger Klara Fruergaard.


For mange er det at gå til hørespecialist en meget intim og personlig ting. Det er derfor vigtigt for mig frem for alt at være en faglig rådgiver

Klara Fruergaard, Butiksleder, Audika


Tirsdag 22. september kan man komme til åben høredag hos Audika og få screenet sin hørelse eller sine høreapparater. Grundet corona skal man bestille tid først.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Viborg Nyt

Koncert med Mathilde Falch og band

Annonce