Annonce
Viborg Nyt

Handelschef: Vi trænger til en rengøring

Handelschef Helle Sørensen ser gerne, at blandt andet Nytorv lige får en overhaling med lugning. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Blandt andet torvene er ved at blive lige lovlig grønne på en uønsket facon. Formanden for teknisk udvalg er klar til en ekstraordinær indsats.
Annonce

Der er på ingen måde tale om overfølsomme midtbyborgere, når folkebladet fra flere sider har fået henvendelser om, at gådegadeområdet, torvene og andre områder i midtbyen trænger til en rengøring/mindre overhaling.

Det slår handelschef Helle Sørensen fast.

- Det er ikke sådan, at midtbyen ligner en svinesti, slet ikke, men vi trænger da til at få strammet lidt op med både rengøring og fjernelse af ukrudt en del steder, siger Helle Sørensen.

Hun har fuld forståelse for, at kommunen har haft nok at gøre med andre ting i en periode, men hun opfordrer også til, at man fra kommunal side lige gør en ekstra indsats for at få bymidten til at fremstå pæn igen.

Torvene er lidt for grønne på en uønsket facon. Foto: Niels-Chr. Jönsson

- Vi står altså over for at modtage forhåbentlig mange gæster her i sommer, og så er det da rigtig vigtigt, at byen tager sig ud fra sin bedste side, siger Helle Sørensen.

Hun håber også, at ejerne af de bygninger, hvor der er tomme butikslokaler i stueetagen, vil gøre en ekstraordinær indsats for at renholde/luge foran deres ejendomme.

Annonce

Det ser vi da på

Formanden for teknisk udvalg, Johannes Vesterby, ser meget velvilligt på handelschefens anmodning.

- Hvis det er, som hun beskriver det, så skal vi da have gjort noget ved det, for selvfølgelig skal både byens egne borgere og sommergæsterne opleve en indbydende by, siger Johannes Vesterby.

Bagsiden af museet trænger også til en overhaling. Foto: Niels-Chr. Jönsson

Han vil for øvrigt meget gerne i samme åndedrag tilføje, at der altså ikke er noget at udsætte på Park og Vejs indsats i den her sammenhæng.- Hele afdelingen har her under corona-nedlukningen gjort et ekstraordinært stort stykke arbejde med blandt andet et levere hjælpemidler ud og andre akutte ting. De ansatte har simpelthen stået på pinde for at få det hele til at hænge sammen. Det skal de have stor tak for, selvom det måske har betydet, at der er andre ting, der har måttet vente lidt, siger Johannes Vesterby.

Tomme butikker betyder ofte, at der ikke rengøres foran facaden. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce