Annonce
Viborg Nyt

- Hej Tina, det er Ulrik Wilbek her - du har vundet en bil!

Borgmester Ulrik Wilbek ringede den glade vinder op på stedet. Foto: Morten Pedersen
En vild konkurrence, hvor Sportspub Målet udlovede en bil, forløb på ingen måde som forventet. Men trods corona-restriktioner blev konkurrencen gennemført, og udenfor et lukket værtshus fandt Viborgs borgmester tirsdag en vinder.
Annonce

Viborg: Det er ikke hver dag, at man ser en rød løber rullet ud til et lukket arrangement.

Men i sagens natur kunne det ikke være anderledes, da Sportspub Målet skulle finde vinderen i konkurrencen om at vinde en Kia Picanto til en værdi af 125.000 kroner.

For værtshuset er lukket ned, og den store vinder-fest, det skulle have været, blev i stedet til en lille ceremoni for få mennesker med Sportspub Målets indehaver Mahmoud Khandan og borgmester Ulrik Wilbek som hovedpersonerne.

Der blev trukket dybt nede fra krukken, efter borgmesteren havde kørt hånden rundt et par gange. Foto: Morten Pedersen

Det var nemlig borgmesteren, der skulle trække en kvittering fra den store krukke med B67-logo, hvor alle, der ønskede at deltage i konkurrencen, i lidt mere end et halvt år har kunnet lægge deres kvittering fra en købt øl i baren.

- Kvitteringen siger ”Tina”. Og så et telefonnummer, lød det fra borgmesteren, efter han havde lappen langt nede i krukken for at finde en vinder.

Sekunder senere stod borgmesteren med Tina Kjær Møller Nielsen i røret.

- Hej Tina, det er Ulrik Wilbek her. Jeg har lige trukket en seddel op af en meget stor krukke i forbindelse med en konkurrence om at vinde en bil. Og dit navn og telefonnummer stod på sedlen - du har vundet en bil. Tillykke.

- Jamen, så kan dagen jo ikke blive meget bedre, lød svaret i den anden ende, inden borgmesteren igen tog ordet.

- Den er ikke helt 125.000 kroner værd. Den er kun 124.997 kroner værd, når vi nu skal være helt ærlige. Men den ser fin ud, må jeg sige, sagde borgmesteren med blikket rettet mod den sorte Kia Picanto.

Det var denne bil, det hele handlede om. En spritny Kia Picanto til 125.000 kroner i runde tal, som nu er ejet af Tina Kjær Møller Nielsen. Foto: Morten Pedersen

Bilen kan Tina Kjær Møller Nielsen hente hos UJS Biler i starten af det nye år - og derfra er det hendes, til hun ikke ønsker den mere.

- Jeg havde slet ikke tænkt over, at den skulle trækkes i dag. Jeg er sgu godt tilfreds med at vinde sådan en bil på en helt almindelig tirsdag.

Har du lagt mange lodder i?

- Det spørger man da ikke om, haha. Jo, jeg har lagt et par stykker i. Men det var da det hele værd, lød det fra en glad vinder.

Annonce

Betaler tilbage

For indehaver af Sportspub Målet var konkurrencen - ud over muligheden for at lokke flere bargæster til – at give noget tilbage til mange af de stamkunder, der har besøgt værtshuset, siden han tog over i april 2017.

Konkurrencen blev naturligvis udtænkt, inden corona-virus ramte Danmark, og undervejs har konkurrencens vilkår og form ændret sig i takt med nedlukning, restriktioner på antal bargæster og åbningstider.

- Det har været et svært år. Reglerne for lukketiden har ændret sig for os undervejs, og derfor ændrede vi også på, at det var kasseapparatet, der skulle finde en vinder på et tilfældigt tidspunkt, til at man skulle putte sin kvittering som et lod i krukken, fortalte indehaver Mahmoud Khandan.

Selvom der ikke var nogle at overrække til på stedet, blev skiltet til vinderen naturligvis udfyldt. Foto: Morten Pedersen

Han har mærket god opbakning fra gæsterne.

- Men det har naturligvis været svært med restriktionerne undervejs. Men jeg er glad for, at vi holdt fast og gennemførte konkurrencen. Det, synes jeg, var det eneste rigtige at gøre. Vi har mange gæster, der støtter os, og det er vi ualmindelig glade for - og dem vil vi gerne give noget tilbage, sagde Mahmoud Khandan.


Hej Tina, det er Ulrik Wilbek her. Jeg har lige trukket en seddel op af en meget stor krukke i forbindelse med en konkurrence om at vinde en bil. Og dit navn og telefonnummer stod på sedlen - du har vundet en bil. Tillykke.

Borgmester Ulrik Wilbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce