Annonce
Viborg Nyt

Her er inspirationen: Bliv turist i din egen kommune

En cykeltur ad Himmerlandstien, der går fra Viborg til Løgstør, kunne også være en udflugtsmulighed. Her ses jernbanebroen ved Skals Å. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg Landsbysammenslutning står bag en ny hjemmeside med gode ideer til, hvad man kan lave, hvis man vil være turist i sin egen kommune.
Annonce

Viborgegnen: Der er allerede meget at lade sig inspirere af, og mere kommer til. Viborg Landsbysammenslutning - også kaldet Vibland - har lavet den nye hjemmeside www.turistiegenkommune.dk med forslag til, hvad man kan lave, hvis man vil holde ferie på hjemmebane eller bare mangler en ide til en eftermiddagsudflugt.

For eksempel kunne man besøge vikingehøvdingens gravsted i Mammen, tage på Morten Korch Museum i Grønhøj eller benytte legeredskaberne i Den Grønne Kile i Vammen.

Eller hvad med en tur i skoven omkring Dollerup Bakker eller Lindum Skov, en tur på Borup Hede eller at få et frisk vindpust fra Hjarbæk Fjord ved Sundstrup, hvor man også kan besøge Tanghuset med informationscenter og mulighed for primitiv overnatning.

Der er meget andet at vælge imellem på den nye hjemmeside, hvor man kan klikke sig ind og søge mellem de forskellige aktiviteter. I landsbyerne i Viborg Kommune er der masser af muligheder. Der er i de senere år anlagt unikke legepladser, madpakkehuse, bålpladser og shelters, som alle må bruge.

Annonce

Coronaferie i lokalområdet

Formålet med det nye initiativ er at synliggøre landsbyerne og de gode oplevelsesmuligheder i hele egnen.

I corona-tiden er det oplagt at planlægge ferie i nærområdet, og Lone Kastberg, der er formand for Vibland, håber, at hjemmesiden  vil øge kendskabet til de lokale muligheder og styrke fællesskabet i Viborg Kommune.


Formålet med det nye initiativ er at synliggøre landsbyerne og de gode oplevelsesmuligheder i hele egnen.


Den nye hjemmeside er under opbygning, og der er fortsat mulighed for, at folk i landsbyerne kan indtaste flere oplevelsesmuligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce