Annonce
Viborg Nyt

Hjerteforeningen i Viborg tilbyder udendørstræning

Der er hjertetræning i bynære områder i Viborg. Pressefoto
Annonce

Viborg: Den 12. august kan man møde op på Sønæs og gratis prøve hjerteforeningen i Viborgs nye udendørshold. Det sker i tidsrummet fra 8:15 til 9:15.

Hjerteholdet er et nyt udendørs hold, som vil bruge de bynære omgivelser til at skabe rammen for træning. Holdet varetages af hjertefysioterapeut Dagmar Lybæk Sieg, som i foråret har lavet hjertemotion online for hjerteforeningen i forbindelse med corona-nedlukningen.

Holdet henvender sig til mennesker som har fået en operation/indgreb i hjertet og som gerne vil gøre en aktiv indsats for at forebygge nye hjerteproblemer samt blive trygge ved at få pulsen op igen i fællesskab med andre.

Holdet er ligeledes åbent for pårørende, da der er gode erfaringer med at have ens nærmeste med til træning og begge parter kan gavne både af træningen og fællesskabet.

Træningen vil kunne foregå på forskellige bynære lokationer, hvorved det giver mulighed for at opleve byens rum på aktiv vis. Holdet kører hver onsdag til og med uge 41, således bliver det til i alt 8 træningssessioner og koster 200 kr (samt medlemskab af hjerteforeningen).

Tilmelding til den første prøvegang den 12. august og eventuelt til holdet foregår på en mail til formand for Hjerteforeningen i Viborg Birgitte Pohl på mail: pohl@youmail.dk.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

"SMIL" træning for hele familien

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Menighedsråd valgt for Asmild Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Annonce