Annonce
Viborg Nyt

Houlkærskolen har fundet sin nye leder: Jens rykker frem i bussen

Jens Johansen bliver skoleleder på Houlkærskolen. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Jens Johansen bliver ny leder af en af Viborg Kommunes største skoler - Houlkærskolen. Bydelen har han taget til sig. I en årrække har han været formand for hallen.
Annonce

Viborg: Jens Johansen har siden 2018 været pædagogisk leder på Houlkærskolen, mens Pernille Lilliedahl har siddet i inspektørstolen (som den ikke hedder mere...), men nu overtager han sædet, efter at Lilliedahl har besluttet sig for at lade sig pensionere.

- Med Jens får vi en skoleleder, der har en stærk, lokal forankring, og som er optaget af vores arbejde med at få skabt et stærkere, fælles skolevæsen i hele Viborg Kommune. Jeg ser meget frem til at samarbejde med Jens i hans nye rolle på Houlkærskolen, siger skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen.

Den nye skoleleder har, som mange andre lærere på egnen, taget sin uddannelse på Skive Seminarium, og senere har han suppeleret sit teoretiske fundament med en diplomuddannelse i ledelse.

Inden han kom til skolen i Houlkær, var han i en årrække pædagogisk leder på Mønsted Skole.

Jens har boet i Houlkær fra 2001 og indtil for to år siden, hvor børnene startede på ungdomsuddannelser. Nu bor han sammen med sin kone og deres to børn på 17 og 19 år i midtbyen.

Jens har altid været engageret i foreningslivet i Houlkær som blandt andet fodboldtræner og i de seneste 10 år som formand for Houlkærhallen.

- For mig er det her drømmejobbet. Jeg er Houlkær-mand helt ind til benet. Som skoleleder kan jeg bidrage med mit store, lokale kendskab, og jeg vil være skoleleder for hele Houlkær, hvor skolen er et naturligt samlingspunkt for hele området, siger Jens Johansen, kommende skoleleder på Houlkærskolen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Langt flere katte i danskernes hjem

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det blev et andet boom end forventet

Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Annonce