Annonce
Viborg Nyt

Hvad skal der ske med de 17.000 billetter til den udskudte Fyrværkerifestival?

Sidst, der var Fyrværkerifestival på Dyrskuepladsen i Viborg, var i 2019. Og der kommer ikke festival på pladsen igen før 2022. Arkivfoto: Morten Dueholm
For nylig blev Fyrværkerifestival igen udskudt et år, så det først bliver i 2022, at der igen er fest på Dyrskuepladsen. Men hvad med de 17.000 billetkøbere? Nu giver arrangørerne svar.

Viborg: Det er ikke længe siden, at Fyrværkerifestival for andet år i træk måtte sande, at  den stort anlagte 10-års jubilæumsfest skulle udskydes. Men:

- Fyrværkerifestival 2022 bliver en kæmpe fest, og vi vender tilbage med fuld styrke, forsikrer festivaldirektør Mikael Andersen.

Han håber på at kunne booke mange af de samme kunstnere, som skulle have spillet i 2020. Men om det præcis bliver Lukas Graham, Rasmus Seebach, Alphabeat, Carpark North, Medina, Burhan G, Infernal og Poul Krebs, som indtager scenen, vides ikke endnu.

Annonce

Og hvad så med billetterne fra dette års aflyste festival?

Man kan vælge at beholde sin billet, og så gælder den automatisk til næste års festival. Det håber festivaldirektøren brændende, at folk vil:


Vi bliver nærmest bombarderet med mails fra folk, som gerne vil på ventelisten til 2022, og det er jo helt fantastisk.

Mikael Andersen, festivaldirektør


- Vi bliver nærmest bombarderet med mails fra folk, som gerne vil på ventelisten til 2022, og det er jo helt fantastisk. Så jeg tør næsten godt garantere, at Fyrværkerifestival 2022 stadig vil være udsolgt, når refunderingsperioden slutter.

Som Mikael Andersen siger, kan man også få pengene tilbage for billetten. Præcis hvordan, kan man læse alt om på festivalens hjemmeside. Sidste dato for refusion er 20. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce