Annonce
Viborg Nyt

Igen tid til læsning på hovedbiblioteket

Bibliotekar Anette Koue og sundheds- og forebyggelseskonsulent Bente Dalsgaard er, hvis corona-restriktionerne tillader det, klar til en ny omgang "Tid til læsning" i starten af marts. Pressefoto

Viborg: Viborg Bibliotekerne og Sundhedscenter Viborg står bag "Tid til læsning", hvor voksne, der er udfordret af stress, angst og/eller depression, mødes i et læsefællesskab. Og den 10. marts starter de nyt hold.

- Vi mødes i en lille gruppe, hvor en bibliotekaruddannet læseguide læser højt og faciliterer den gode samtale om det læste. Vi taler sammen om alt det, teksterne vækker af undringer, tanker og oplevelser, og vi har altid tid til en kop kaffe, siger Anette Koue, bibliotekar på Viborg Bibliotekerne.

Tidligere deltagere i "Tid til læsning" har fortalt, at det var berigende og spændende at læse sammen. Blandt andet fordi det satte tankemylderet på pause.

Forløbet afvikles med god siddeafstand mellem de få deltagere og håndsprit. Ændringer i forbindelse med corona-situationen og -restriktioner kan ske.

Læsegruppen mødes halvanden time en gang om ugen i otte uger på Hovedbiblioteket. Se sundhedscentrets hjemmeside for mere information og tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Annonce