Annonce
Viborg Nyt

Ikea kommer til Viborg… som afhentningssted

Ikea har indgået et samarbejde med Spar i Viborg, hvor man kan afhente bestilte varer for 79 kroner. Arkivfoto: Yves Herman/Scanpix
Som noget nyt kan man bestille sine varer fra Ikea over nettet og hente dem hos Spar i Viborg.
Annonce

Viborg: Når den nærmeste Ikea er Aarhus og Aalborg, kan det sætte en stopper for lysten til at erhverve sig inventar, legetøj eller køkkenredskaber fra den svenske møbelgigant.

Man kan naturligvis få leveret til hjemmeadressen, men her koster en levering af varer, der er større end mindre pakker, fra 299 til 999 kroner, alt efter størrelse og leveringsaftale.

Men nu er der et billigere alternativ, hvis man får sendt sine varer til Viborg.

Hos Spar på Gammel Aalborgvej kan man nu afhente Ikea-bestillinger - uanset størrelse - for 79 kroner.

Den nye service hedder "Klik & Hent", og har i alt medført 37 afhentningssteder i Danmark. Heriblandt altså også Viborg.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan imødekomme kunderne på denne måde. Vi har indimellem kunder, der kommer til varehuset her i Aarhus helt fra Viborg, Holstebro og Lemvig, og det er altså en lang vej at køre. Nu forkorter vi vejen til Ikea for rigtigt mange af vores kunder med de her tre afhentningssteder, siger varehuschef i Ikea Aarhus, John Sørensen.

Om placeringen i Viborg siger han:

- Spar i Viborg ligger godt placeret, og vi giver på den måde mange flere kunder adgang til Ikeas unikke sortiment. Jeg er meget spændt på, hvordan kunderne vil tage imod det her nye tiltag, siger John Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Annonce