Annonce
Viborg Nyt

International designpris til historisk legeplads ved Hald

Legepladsfirmaet Monstrum har fået det synlige tegn på hæderen på sin hjemmeside. Foto: Monstrum
Legepladsfirmaet Monstrum er blevet præmieret med en international designpris for den historiske legeplads ved De fem Halder.
Annonce

Hald: Den er meget populær blandt børnene, den historiske legeplads ved De fem Halder, og nu er den også blevet præmieret med en international designpris.

Det er German Design Award, der har givet prisen "Excellent Architecture - Urban Space and Infrastructure" 2021 til firmaet bag legepladsen, Monstrum fra Brøndby.

Legepladsen, der er placeret i skoven lige ved Niels Bugges Kro, åbnede officielt i sommeren 2019, og den er i den grad blevet taget godt imod af både lokale og besøgende ved De fem Halder.

- Det må vi sige, den er. Der er næsten altid børn og familier på legepladsen, og vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra dem, der har været på pladsen, siger skovfoged Steen Bonne Rasmussen, der er Naturstyrelsen Kronjyllands leder af hele projektet De fem Halder.

Selvom prisen er en hæder til firmaet Monstrum og arkitektfirmaet Erik Brandt Dam, der har været samarbejdspartner, er Steen Bonne Rasmussen også glad for prisen.

- Det er vi da lidt stolte af. Vi har da også en lille aktie i at have udvalgt det rigtige projekt, så det kan man da kun glæde sig over, siger Steen Bonne Rasmussen.

I 2019 modtog det F&H-ejede brand Zone Denmark to priser fra German Design Award. Det var henholdsvis "Kitchen & Household Appliances" og den prestigefulde specialpris "Brand Innovation of the year".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Jubilæum hos lokal VVS'er

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Viborg Nyt

Fra kartoffelferie til familiehygge

Annonce