Annonce
Viborg Nyt

International kosmetik-kæde kommer til Viborg

Den internationale kosmetik-kæde Rituals åbner en afdeling i Viborg den 10. juni. Foto: Morten Pedersen
Endnu en gågadebutik åbner snart dørene i Viborg, når den internationale kosmetik-kæde Rituals flytter ind i Sct. Mathias Gade.

Viborg: Efter en lang anden nedlukning af landets detailhandel virker der for alvor til at være forår i luften i et blomstrende lokalt handelsliv.

Masser af nye butikker er således åbnet i gågaden den seneste tid, og snart vil endnu en markant profil åbne dørene.

Den 10. juni åbner Rituals således sin 23. butik i Danmark i Sct. Mathias Gade. Her vil et bredt udvalg af personlig pleje i form af bodycreme, olier, scrups, badegel, deodoranter, hånd- og fodpleje og babyolie stå side om side i farvestrålende indpakning.

Annonce

- Rituals er kommet godt i gang efter nedlukningen i Danmark, og derfor er vi også klar til at åbne endnu en ny flot butik - denne gang i Viborg. Der er et stort potentiale i Danmark, og vi er rigtig glade for at kunne udvide efter en hård tid med lukkede butikker, fortæller norske Eirin Olsen, der er detailchef hos Rituals danske afdeling.

Nogenlunde sådan kan man forvente, at Rituals i Viborg kommer til at se ud, når den står klar. Eksemplet her er fra Köln i Tyskland. PR-foto: Rituals

Oprindeligt kommer Rituals fra den hollandske storby Amsterdam, hvor den første butik åbnede for 20 år siden. I dag er der Rituals-butikker i 36 lande, hvor de første butikker åbnede i Danmark i 2016.

Om sig selv skriver Rituals på virksomhedens hjemmeside, at man er inspireret af traditionelle ritualer fra østen og har kombineret dette med moderne teknologi. Man vil ikke bare sælge produkter, men også hjælpe med at lave daglige rutiner til meningsfulde ritualer.

- Rituals handler ikke om at se godt ud, men om at føle sig godt tilpas, lyder det.


Rituals er kommet godt i gang efter nedlukningen i Danmark, og derfor er vi også klar til at åbne endnu en ny flot butik - denne gang i Viborg.

Eirin Olsen, detailchef for Rituals Danmark


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce