Annonce
Viborg Nyt

Jagten på det perfekte spejlbillede

Brian Nielsen
Annonce

Viborg: Vi sammenligner os tit med de personer, vi ser på de sociale medier. Kæmpe fejl!

Når du sidder og kigger Instagram og Facebook igennem, kan du ikke undgå at støde på de her superflotte og perfekte mennesker. De ser altid fit og godt ud i undertøj, og er ikke blege for at vise det frem.

Men før det første er de samme personer gode til at tage de rigtige billeder - og de tager rigtig mange, før de rammer det perfekte. Derefter redigeres billederne, så alle fejl er fjernet.

For det andet får mange lavet et photoshoot, netop hvor de er i god form, og bruger billederne derfra, indtil de får et nyt photoshoot. Og de er altså ikke i super form året rundt. Dog vil nogle personer have nemmere ved at se godt ud året rundt end andre. Men de fleste må bruge mange måneder for at ramme formen i meget kort tid.

Vejen til en drømmekrop er ikke altid en dans på roser. Er det så det værd, når du når dit mål?

Det må jeg jo nok sige ja til. Jeg har gjort det mere end en gang, og gør det helt sikkert igen.

Vejen dertil er som sagt ikke altid sjov. Hver gang bliver jeg klogere på mig selv, og det burde egentlig blive nemmere. Sådan er det desværre ikke altid, og nogle gange siger kroppen fra. Her er nogle af de ting, du skal kæmpe med, hvis du vil have lav fedtprocent.

- Ingen energi.

- For det meste træt.

- For det meste sur og tvær.

- Ingen sexlyst.

- Sulten hele tiden.

- Dårligt selvværd.

- Må sige nej til sociale arrangementer.

På den positive side kan du tage alle de negative oven over og vende til positivt.

Så hvorfor så gøre det? For mig handler det om at sætte mål og nå dem. Hvis jeg var sprunget fra, ville jeg alligevel ikke være tilfreds. Jeg ville tænke, at jeg var et skvat. Personligt kan jeg holde en nogenlunde fornuftig form året rundt, da jeg har lært mig selv en masse gode vaner, og aldrig lader bæret flyde helt over.

Gennemfører jeg mit mål, har jeg allerede vundet. Det handler om at komme med den bedste udgave af mig. Du kan ikke ændre på, hvordan andre ser ud, koncentrer dig om dig selv og sammenlign dig ikke med andre. Du er dig og ingen andre. Vi er alle bygget forskelligt, og hvad virker for andre, virker nødvendigvis ikke for dig.

Vær tilfredse med det, du opnår, og ikke hvad andre har opnået på billeder, du ser på sociale medier. Det er meget få personer, der render rundt i form altid. Og de, som gør, lever af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce