Annonce
Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overvejer at lukke i Viborg

Jensens Bøfhus i Viborg er blandt fire restauranter i kæden, der kan ende med at lukke midlertidigt. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Fire restauranter i kæden Jensens Bøfhus kan meget muligt lukke midlertidigt, da corona-situationen har resulteret i svigtende salg. Blandt de fire restauranter nævnes Viborg.
Annonce

Viborg: Restaurationsbranchen har det hårdt i disse dage.

Flere lokale restauratører har uafhængigt af hinanden fortalt avisen, at de seneste corona-tiltag har lagt en voldsom dæmper på folks lyst til at spise ude.

Det mærker man også hos Jensens Bøfhus, der som konsekvens af det faldende salg overvejer at lukke fire restauranter - heriblandt Jensens Bøfhus på Hjultorvet i Viborg.

Der er ikke tale om en permanent lukning med derimod en midlertidig, hvor Jensens Bøfhus vil holde fast i lokationen, men lukke restauranten indtil man igen mener, at det kan generere overskud at holde åbent. For det kan det ikke i øjeblikket.

- Vi har egentlig gjort meget for at holde skindet på næsen. Vi har haft lokal markedsføring og takeaway-tiltag, ligesom vores medarbejdere har gjort det godt. Men situationen, siden vores statsminister sidst var på talerstolen, har givet et yderligere dyk i folks lyst til at besøge vores restauranter, fortæller direktør i Jensens Bøfhus, Anders Nikolaisen.


Vi holder fast i lejemålet, da restauranten har en rigtig god beliggenhed, og vi vil helt sikkert åbne i Viborg igen, når den her situation har lagt sig.

Anders Nikolaisen, direktør Jensens Bøfhus


Han afviser samtidig, at restaurantens tildeling af to sure smileys skulle have betydning for den mulige nedlukning.

- Det har det bestemt ikke. Det er alene relateret til corona-økonomi, hvor de restriktioner og den frygt og utryghed, som der skabes i mennesker, har haft betydning for restauranten. Vi har restauranter, der giver en bedre bundlinje end i Viborg, og derfor er Viborg også ekstra udsat i disse tider, forklarer direktøren.

Annonce

Til forhandling

Det er dog ikke endeligt bestemt, at Jensens Bøfhus i Viborg skal lukke.

I øjeblikket foregår der forhandlinger mellem personale og ledelse om muligheder for at fortsætte med nedsat tid eller andre personaleændringer, der kan afhjælpe det økonomiske tab - og dermed potentielt fortsat holde Jensens Bøfhus åbent.

- Jeg ønsker ikke at kommentere på forhandlingerne af respekt for de implicerede. Men det er ikke mit ønske at lukke en restaurant, hvis det kan undgås, fortæller Anders Nikolaisen og fortsætter:

- Og vi holder fast i lejemålet, da restauranten har en rigtig god beliggenhed, og vi vil helt sikkert åbne i Viborg igen, når den her situation har lagt sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kan der være for meget kultur?

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Intimkoncert på keramikværksted

Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Annonce