Annonce
Viborg Nyt

Jul i Viborg får opbakning fra mange kanter

Det er opbakningen fra en masse mennesker, der giver mulighed for Jul i Viborg. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Viborg: Flere end 100 virksomheder, foreninger eller privatpersoner støtter på den ene eller anden måde Jul i Viborg - det kan være økonomisk, med mandskabstimer eller idéer, der gør en forskel.

Viborg Nyt har talt med tre af støtterne og spurgt dem om, hvorfor de har valgt at bakke op om projektet.

Annonce

Boligselskabet Sct. Jørgen ved Hans Erik Lund

- Vi vil gerne understøtte, at Viborg er et sted med gode oplevelser. Vores forpligtigelse er mere end bare at give folk et sted at bo - vi vil også gerne give dem gode rammer, og det kan vi blandt andet gøre med Jul i Viborg, og ved generelt at gøre midtbyen til et dejligt sted at komme.

- Nu er vi også ved at klargøre Amtmandens Have lige bag Nytorv, som bliver en skøn plet. Den kan måske også bruges på et senere tidspunkt til Jul i Viborg, hvor man kan lave nogle anderledes oplevelser.

Annonce

Energi Viborg ved Inge Borggaard

- Vi stiller vores folk til rådighed, når belysningen skal etableres og pilles ned ved boder og skyline. Det er helt oplagt, at vi hjælper med den del, når vi producerer og sælger strøm.

- Som lokal forsyningsvirksomhed er vi interesserede i, at der sker noget i Viborgs midtby. Det giver synlighed og trækker folk til - både fra byen og omegnene - og viser, at vi har en aktiv by med mange tiltag.

Annonce

Tinghallen ved Claus Hermann

- Vi har valgt at støtte med et julelotteri, hvor vi den 23. december trak vinderne af 10 præmier, som vi har samlet sammen.

- Det er ikke sådan, at vi bare kan udlodde billetter til koncerter, som mange måske tror. Derfor har jeg trukket på mit netværk, så der er mange forskellige præmier fra restauranter over oplevelser til byggemarked og fyrværkeri.

- Der er 2500 lodder, som sælges til 20 kroner stykket – det kan altså løbe op i 50.000 kroner, som folk derfor selv har været med til at give til Jul i Viborg. Vi får ikke selv noget ud af det. Og hvis ikke man vinder, så var der en sangbog med julesange med i prisen, som normalt koster 10 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce