Annonce
Viborg Nyt

Julestemning på Ærøvej: Andet år med julerier i Den Hvide Fabrik

En flok af de erhvervsdrivende på Den Hvide Fabrik er igen gået sammen om at arrangere "Jul på fabrikken". Foto: Helle Lenschow
Arrangørerne er klar med endnu to gange julemarkeder på fabrikken. Sidste år var markederne en stor succes.
Annonce

Viborg: Igen i år bliver der jul på fabrikken, når en række erhvervsdrivende sammen inviterer til julemarked i Den Hvide Fabrik på Ærøvej. Oplev masser af julerier, stemning, muligheder for at shoppe og andre spændende oplevelser i de rustikke rammer, når hele fabrikken samt gårdspladsen foran den forvandles til et slaraffenland af et stort julemarked hele to weekender i den kommende tid.

Julemarkederne finder sted den 30. november og den 1. december samt den 7. og 8. december, og deltagerne er ikke helt de samme hver gang, så man kan roligt komme begge weekender, oplyser arrangørerne.

Bag initiativet står Lisette Jepsen Cow Concept, Christina Clausen fra Amov, Betina Trangbæk fra Trangbæk og Maja Vistisen fra Lopper med Nostalgi. I køkkenet kan man smage mad fra Gastro Catering Viborg, da det igen i år er lykkes at få Jakob Brønd med på holdet - og han har igen rullepølser og dej til brunkager med, så de kan købes alle dagene.

- Det er andet år i træk, at vi arrangerer markederne, og vi håber, at det bliver en gentagelse af den succes, som vi oplevede sidste år, hvor vi havde huset fuld to weekender af ikke bare viborgensere, men mange besøgende fra nabobyer som Skive, Holstebro, Aarhus og Aalborg, siger Lisette Jepsen.

Annonce

Iværksætterånd

Samtidig glæder arrangørerne sig til at inviterer inden for i en stemning, der emmer af iværksætteri og drivkraft – en ånd, der kendetegner lejerne i Den Hvide Fabrik, og som derfor naturligt smitter til julemarkederne.

- Vi har en travl periode i november og december, men vi prioriterer at komme her og være med, fordi det simpelthen er så fedt et marked. Samtidig er det en unik mulighed for at brande os som virksomheder, og så har vi bare lyst til at være en del af den ånd, der hersker her, siger Jakob Brønd fra Gastro Catering Viborg.

Som de øvrige deltagere kan han mærke effekten af markederne langt ind i det nye år.

- Mange har spurgt, om vi ikke holder det igen, og det gør vi gerne, for det var en kæmpe oplevelse sidste år, hvor fabrikken var sort af mennesker, siger Maja Vistisen.

Arrangørerne oplyser, at der er parkeringspladser, men at man kan forvente at gå lidt fra bilen til markedet.

Blandt årets oplevelser er udover salg af juletræer til støtte for SIK Håndbold trælegetøj fra Wood Toy, pop-up butikker ved Vin & Vin samt Frøken Ost, besøg af Lindholm Biler med udvalgte bilmodeller, Sengeoutlet, My Selfie og keramik fra Cecilie Frausing. Hos Lindholm Biler deltager influencer Lise Høyer, hvor man kan få taget julefoto af børnene, ligesom tegneren Draw Doodle fra Karup også kommer igen i år. På udvalgte dage er der desuden salg af juledekorationer, besøg af GRO fra Bjerringbro, Bebelux, glasværkstedet ved Anne-Birgitte Klinkby Ellebæk, Blueeq Design med smarte hæklede kurve, tøj fra Pijomi, blomstersalg, gratis foredrag om fødselssmerter ved Mindful Moving Viborg og meget mere.

- Vi vil gerne skabe et julemarked, der er anderledes, og være med til at sætte Viborg på landkortet som en af Danmarks julebyer, siger Lisette Jepsen.

Det er gratis at komme ind og opleve julemarkederne. Husk en trailer, lyder det fra arrangørerne.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Fire råd til en god skolestart

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Annonce