Annonce
Viborg Nyt

Købmand blev til julemand og gav indlagte børn en julepause

Julemanden kom forbi børneafdelingen og delte godter ud til de mindste patienter. Pressefoto
Den 19. december fik børnene, der er indlagt på Viborg Hospital, en lille julepause. Julemanden kom nemlig på besøg og gav dem et tiltrængt pusterum væk fra hospitalssengen. Sammen med deres familier kunne de julehygge, møde julemanden og glemme sygdom for en stund.
Annonce

Viborg: Det er ikke alle, der har mulighed for at holde jul på traditionel vis. Hvert år tilbringer flere indlagte børn og deres forældre december måned og måske også juleaften på hospitalet. Men i år blev der gjort en ekstra indsats for at skabe julehygge for børnene og deres familier, da Michael Jensen, der driver 7-Eleven på Viborg hospital, på eget initiativ inviterede julemanden på besøg.

- Julen er tid, hvor man skal hygge sig med sin familie. Det er bare ikke alle, der er så heldige at holde jul i hjemlige omgivelser. I vores butik møder vi hver dag børn og forældre, som er indlagte og skal være på hospitalet i juletiden. Dem vil jeg gerne gøre noget godt for og inviterer derfor til julehygge, siger Michael Jensen og fortsætter:

- Mit ønske er at give børn og forældre en hyggelig dag, hvor de for en stund kan få tankerne væk fra sygdom og behandling. Det skal være en dag, hvor børnene kan få lov at være børn og ikke føle sig som patienter. De står alle i en meget svær situation, og at få julemanden på besøg er blot et lille plaster på såret, men de indlagte børn skal også mærke, at det er jul.

Michael Jensen har i samarbejde med Viborg Hospital arrangeret besøg fra julemanden, så børneafdelingens indlagte børn og deres forældre kan julehygge. Julemanden lagde således vejen forbi hospitalet den 19. december, hvor han delte julegodter ud til børnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce