Annonce
Viborg Nyt

Kjolebutik flytter i større lokaler: - Vil tættere på byens puls

Kirsten Kytner flytter sin kjolebutik til Gravene 9 - i større lokaler og med større kundestrøm. Foto: Morten Pedersen
Kirsten Kytner åbnede for knap to år siden sin kjolesalon i Viborg, og det går så godt, at hun har valgt at flytte i større lokaler i Gravene.
Annonce

Viborg: Håndsyede kjoler i Mad Men-stil, gallakjoler, brudekjoler - og alle mulige andre temaer er blandt opgaverne, når Kirsten Kytner udøver sit håndværk.

Og der er gang i butikken. På flere måder. Kirsten Kytner kan i hvert fald ikke beskrives som en stillesiddende dame. 1. februar flytter hun nemlig officielt ind i sit tredje lokale her i Viborg, siden hun kom til byen fra det centrale København tilbage i maj 2018.

Den nye adresse bliver Gravene 9, hvor Kirsten Kytner flytter til fra St. Sct. Hans Gade 3 – som hun tidligere rykkede til fra Ll. Sankt Hans Gade 11.

Men nu er planen, at Kirsten Kytner slår sig mere fast ned på den nye adresse i Gravene.

- Det nye sted har bare det hele. Det er så hyggeligt dernede i Gravene, og det er blevet så fint med belægningen. Jeg kommer også lidt tættere på byens puls, og selvom jeg har haft fantastiske naboer hidtil, så passer min butik nok mere ind blandt de andre butikker i Gravene, siger Kirsten Kytner.

Hun har oplevet en stor åben- og imødekommenhed fra de viborgensiske kunder, lige siden hun kom til byen for små to år siden.

- Jeg er ydmyg og glad over den modtagelse, jeg har oplevet og for den lyst, viborgenserne har til at prøve mine kjoler, siger Kirsten Kytner og fortsætter:

- Jeg tror, tiden er kommet til, at man ikke behøver at ligne alle de andre, og så forsøger jeg at lave kjoler, der fremhæver det feminine uanset størrelse. Alle kvinder har noget at byde på, og det tror jeg, man oplever, når man prøver mine kjoler.

Åbningsreceptionen er lørdag den 1. februar fra 10 til 15 i Gravene 9, hvor der bydes på bobler og andet lækkert - samt lodtrækning om gavekort til butikken.

Kirsten Kytners kjoler er mangfoldige og forskellige - men først og fremmest unikke. Foto: Morten Pedersen
Der er åbningsdag den 1. februar i den nye kjolebutik. Foto: Morten Pedersen
Kirsten Kytner flytter sin kjolebutik til Gravene 9. Foto: Morten Pedersen
Kirsten Kytner flytter sin kjolebutik til Gravene 9. Foto: Morten Pedersen
Kirsten Kytner flytter sin kjolebutik til Gravene 9. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce