Annonce
Viborg Nyt

Klumme: En tur i "Stuen" efterfulgt af en omgang padel tennis og paddle surf på søen

Viborg: Vores by giver mange muligheder - og der er tilbud for alle i alle aldre. Jeg starter med at invitere dig en tur i "Stuen". Og så tænker du: "hvor er den?"

Du finder Stuen nede ved Borgerhuset Stationen og De frivilliges Hus i Viborg. Stuen er et nyt tilbud for dig, som har lyst til at være frivillige, spille et brætspil eller bare droppe ind og snakke med folk og fæ. Stuen er et nyt og tiltrængt initiativ, og senere vil der blive en form for folkekøkken. Det savner jeg i Viborg, så det er meget velkomment. Stuen har åbent hver eneste mandag, og jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi. Der bliver også afholdt mindre arrangementer og måske mangler du en at strikke eller snakke med - og så er Stuen måske et sted for dig.

Nu kan du også gå til en relativ ny sport i Viborg - nemlig padel tennis. Den nyeste klub er ude på Ærøvej, og er lavet af driftige folk i Viborg. Banen, man spiller på, er lidt mindre end en tennisbane og er omgivet af vægge/net, der bruges aktivt i spillet. Padel er en helårsaktivitet. De fleste udendørs padel baner er åbne alle dage året rundt og har monteret lys, så der kan spilles efter mørkets frembrud.

Annonce

Og så til sidste års - og måske dette års dille - nemlig paddle surf, som kan ske på næste alle små søer. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er alle steder, man må paddle løs.

Men der, hvor man må stå, kræver det blot et board og en pagaj. Så er man i gang. Man skal selvfølgelig lige lære at holde balancen, men så har man en oplevelse for livet, og det er noget lettere end at surfe på bølger, skulle jeg hilse at sige fra min balancenerve.

Så kære læser, tag en tur i Stuen og få en oplevelse over en kop kaffe eller tag del i et aktivt liv i Viborg med alle de fine sportsaktiviteter, der dukker op.

Jeg er glad for at bo i en aktiv by med liv for store og små og folk i alle aldre.

Noget helt andet

I sidste klumme omtalte jeg Viborg Snapsting. Det bliver næsten, som det plejer, men vil du til koncert, så skal du ind og reservere en billet - ellers kan man tage del i de arrangementer, der sker i periferien af midtbyen.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to apps Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker for dig og din familie.

Hvis du har et spørgsmål om kultur i Viborg kommune, eller gerne vil have dit arrangement omtalt - så skriv til e-mail: anders@kulturselskabet.nu.


Stuen er et nyt tilbud for dig, som har lyst til at være frivillige, spille et brætspil eller bare droppe ind og snakke med folk og fæ.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce