Annonce
Viborg Nyt

Klumme: En udfordring der måske kan give mere sexlyst

Mange par som kommer i min klinik, har det problem, at kvinden har mistet lysten til sex, og begge er faktisk dybt frustrerede.

Jeg føler virkelig med dem, men desværre er problemet alt for almindeligt forekommende. Det gode er, at der kan gøres noget ved det. Og i denne uge kommer der et gratis råd til alle jer derude, som kæmper med lige denne problemstilling.

Der kan være rigtig mange grunde til, at man mister lysten til sex - både som mand og som kvinde, hvilket jeg ikke behøver at komme ind på her. Hvis der er dybere problemstillinger, er det en god idé at søge professionel hjælp.

Annonce

Denne klumme er mere tiltænkt dem, som ’bare’ er ramt af hverdagen og er for travlt optaget af at fragte børn fra den ene aktivitet til den anden, købe ind, ordne vasketøj og passe egne fritidsaktiviteter og så videre.

I disse tilfælde kan der ske det, at man ikke prioriterer sex, og så bliver det bare sjældnere og sjældnere, for det skal støves af hver gang. Og hvis det er længe siden sidst, skal man starte fra nul.

Mange kvinder skal bruge lidt tid til opvarmning, og hun skal tændes. Det er der ikke tid til i den travle hverdag, og manden bliver ofte frustreret, fordi han lettere kan tænde, og for mange mænd behøver sex ikke være noget, som tager lang tid.

Gnisterne skal pustes til jævnligt for at sexlivet bliver levende, og hvis man ikke gør det, kan det dø ud eller blive meget rutinepræget som noget, der lige skal overstås, inden man sover klokken 22.05. Manden, som ofte har lettere kontakt til sin seksualitet og måske har brug for at tage spændingen og føle sig elsket, vil tit tage initiativ og komme med små hentydninger, om at det er længe siden sidst.

Dette kan få de fleste kvinder til at lukke helt ned for sexlysten, og kun fokusere på at få hverdagen til at fungere - og trække sig hver gang, han kommer med frække hentydninger. Desværre kan hun begynde at trække sig fra al fysisk kontakt - selv kys og kram - fordi hun er bange for at give ham håb om noget, som hun ikke ønsker at gennemføre.

Derfor giver jeg jer denne udfordring: Prøv dette bare i én måned.

Til mændene: Prøv at holde igen med dine frække bemærkninger. De giver dig ikke mere sex. Stop med alle initiativer til sex som eksempelvis ”kan du ikke lige bakke til?”. Stop med at presse hende på forskellige måder - både de positive og de negative. Stop med at surmule og smække med dørene. Det hjælper ikke. Tal med hende og lyt til hende. Dyrk måske noget motion, hvis du ikke plejer det. Hvis I er med på udfordringen, kan det rent faktisk give mere sex i jeres forhold.

Til kvinderne: Prøv at gøre ting, som du har lyst til. Gøre ting, du nyder - ikke bare seksuelt. Prioriter dig selv, tag noget alenetid. Vær lidt mere sexet, og fortæl ham gerne om den slags sex, som du kunne tænke dig uden at tænke på, hvad han mon vil sige til det. Og du behøver kun at have sex, når du har lyst. Det er dig, som skal tage initiativet i denne måned.

Denne klumme er mere tiltænkt dem, som ’bare’ er ramt af hverdagen og er for travlt optaget af at fragte børn fra den ene aktivitet til den anden, købe ind, ordne vasketøj og passe egne fritidsaktiviteter og så videre.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Vigtig huskeregel til købere: Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Bliver revet væk: Rækkehuse er populære hos køberne

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Westlife i Viborg er reddet: Ny dato i 2022

Viborg Nyt

Klumme: Flere hunde kan ikke være alene hjemme (del 2)

Viborg Nyt

Klumme: Kartoffelferie…

Viborg Nyt

Stort sommerhus-projekt på vej i Hjarbæk: - Det løfter området et niveau op

Viborg Nyt

Klumme: Øg din Q10-aktivitet i kroppen helt naturligt

Viborg Nyt

Holzmanns 'afløser' på plads i centret: Ny taske- og lædervarebutik flytter ind til black friday

Viborg Nyt

International trio gæster Viborg

Viborg Nyt

Lokal glæde over nye rejsevejledninger: - Der er et opsparet behov for at rejse ud og opleve

Viborg Nyt

Masser af muligheder for at få testet hørelsen gratis

Viborg Nyt

Lokalkendt slagtermester siger stop efter 30 år: - Timingen var rigtig, så det var med at slå til

Viborg Nyt

Klumme: Derfor er søvn vigtigt for dit sexliv - og meget andet

Viborg Nyt

Få det fulde overblik over uge 42 på Viborg-egnen: Det må du ikke gå glip af i din efterårsferie

Viborg Nyt

Klumme: Kulturnat og kulturdebat

Viborg Nyt

Opfordring til foreninger: Vi har 100.000 kroner - kom og søg

Viborg Nyt

Ny høreklinik er åbnet i Viborg: Tilbyder både at lukke lyden ind og holde den ude

Viborg Nyt

Gågadebutikken er 50 år og ejeren 75: - Jeg har ingen ønsker om en pensionist-tilværelse

Viborg Nyt

Sct. Mathias Centret bliver en butik fattigere

Viborg Nyt

Et helt unikt "ja tak-tilbud" til to unge hærværksmænd: Meld jer selv, så får I et stjerneskud og slipper for en politianmeldelse

Viborg Nyt

Trekløver i Overlund: - Vi klæder hinanden godt, men skal have flere ind og smage

Viborg Nyt

Klumme: Hvad kvinden ville ønske, at manden vidste om hendes seksualitet

Viborg Nyt

Efter 20 år i familien sælges kendt Viborg-restaurant - den nye ejer kommer fra konfliktfyldt afslutning i Bjerringbro

Annonce