Annonce
Viborg Nyt

Klumme: Kan kvinder finde på at købe sex?

Svaret er ganske kort: Ja, det kan de godt.

Jeg har for nylig mødt en kvinde, som helt åbent fortalte mig, at hun som single efter et afsluttet parforhold, havde kontaktet et mandlig sexarbejder.

Hun har en klar erkendelse, af hvor vigtigt sex er for hendes velbefindende, og at hun jævnligt har brug for at blive stimuleret seksuelt og mærke sin krop sammen med en anden krop. Hun står ved sin seksualitet.

Annonce

Denne kvinde har givet mig lov til at bruge sin historie, men jeg ved, at hun er ikke alene.

Blandt andet så man i programmet om prostitution med Karin Thisted og Susanne Bjerrehus, at en handicappet kvinde havde en fast aftale med en mand, som hun betalte for sex.

Og denne kvinde ændrede Karin Thisteds syn på prostitution. Hun kunne se og mærke, hvad det gjorde for den unge kvindes spasmer/spændingerne i kroppen, efter hun havde haft sex. Susanne Bjerrehus nævnte blandt andet, at hendes fødder var blevet varme, hvor de før havde været helt kolde.

Men det er ikke kun handicappede kvinder, som kan have brug for betalt sex. Jeg ved at travle karrierekvinder, som ikke har tid til et forhold, også benytter sig af disse services.

I dag har mange kvinder erkendt og tør stå ved, at de har seksuelle behov på samme måde, som mænd altid er blevet anerkendt for deres seksualitet som et naturligt behov, de har brug for at få tilfredsstillet en gang i mellem. Ellers bliver de humørsyge og irritable… Og det er ikke andres ansvar at holde nogen i godt humør.

Men mange kvinder har erkendt, at de bliver gladere, når de får sex med jævne mellemrum, for sex gør så meget for hormonerne i vores krop, som både holder os unge, i godt humør, giver os bedre nattesøvn og et bedre helbred.

Man kan sige mange ting om prostitution eller sexarbejde, men når det er frivilligt og ikke arbejde, der bliver gjort af nød, så kan der være mange fordele ved, at det er en mulighed. Enten hvis man fysisk eller psykisk ikke selv er i stand til at gå ud og finde en seksualpartner, eller hvis man ikke ønsker eller er klar til forpligtelsen, der kan følge med at have en seksualpartner.

Den føromtalte kvinde fortalte mig videre, at det var rart, at hun ikke skulle levere noget - andet end penge. Hun skulle ikke tænke på hans nydelse, eller om han var ok. Hun kunne bare tage imod og nyde, for hun havde betalt for hans ydelser. Det var en stor lettelse for hende, for hun er en, som giver meget i de forhold, hun er i. Det tror jeg, at mange kvinder kan nikke genkendende til - men kan de finde ud af bare at nyde?

Gad vide, om det er en del af grunden til, at mange mænd går til sexarbejdere? At de ikke orker at tage sig af kvindens behov, og så er det lettere at gå til en kvinde, som bliver betalt for at sørge for nydelse.

Så behøver manden ikke købe blomster, tale sødt og give hende opmærksomhed. Det giver da mening for mig. Undskyld hvis jeg provokerer lidt.

Giv mig gerne din mening på mail: info@kimisand.dk

Hun skulle ikke tænke på hans nydelse, eller om han var ok. Hun kunne bare tage imod og nyde, for hun havde betalt for hans ydelser.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Nu kan husejere betale tvungen gæld: Viborgensere skylder i snit 3.746 kroner

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

10 års jubilæum som chef i lokal brilleforretning

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Da Viborgs butikker gjorde oprør mod truslen fra vest

Viborg Nyt

Klumme: En udfordring der måske kan give mere sexlyst

Viborg Nyt

Orgelmatiné i Sortebrødre Kirke

Viborg Nyt

Oplev komikeren Geos "Søn af en psykopat"

Viborg Nyt

Tour de chambre: romankoncert på Skakbrættet

Viborg Nyt

Stort symfoniorkester spiller film-temaer

Viborg Nyt

Fortællinger om at blive far og det gode forældreskab

Viborg Nyt

Få testet hørelsen gratis

Viborg Nyt

Bellman-toner på Viborg Katedralskole

Viborg Nyt

Ny sæson med seniordans i Egekværnen

Viborg Nyt

Home holder åbent hus-weekend

Viborg Nyt

Forestilling: To klovne – to virkligheder

Viborg Nyt

Guidet fælleslæsning på Viborg Bibliotekerne

Viborg Nyt

Korkoncert i Vestervangs Kirke

Viborg Nyt

Knus Kræft i Viborg gør det igen: Næsten seks millioner kroner samlet ind til alvorligt syge børn

Viborg Nyt

Klumme: Bellman-toner på Viborg Katedralskole

Viborg Nyt

Klumme: Kæledyrsetik - hvem passer på hvem?

Viborg Nyt

Klumme: Forlæng livet med styrketræning

Viborg Nyt

Der er plads til selvironi, når de største boyband-hits bliver til musical i Tinghallen

Viborg Nyt

Margit sad ved kassen, og Vivi passede opvasken, da A-Z åbnede for 30 år siden

Viborg Nyt

750.000 kroner til Viborgs nye, eksperimenterende teater: - Det er en bekræftelse på, at vi er på rette vej

Annonce