Annonce
Viborg Nyt

Kovending: Viborg mister en Rema 1000 til november

Købmand Jess Bøger får hele sit personale over i den nye Rema 1000 i Arnbjerg, da den gamle butik på Koldingvej lukker ned. Arkivfoto: Preben Madsen
Når den nye Rema 1000 i Arnbjerg står klar midt i november, tager den over for den snart forhenværende butik på Koldingvej. Planen var ellers i første omgang, at begge butikker skulle stå.
Annonce

Viborg: I maj kom det frem, at Rema 1000 ville åbne deres femte butik i Viborg, når den spritnye forretning i Arnbjerg stod klar.

Men når den nye butik åbner dørene, vil Viborg fortsætte på fire butikker som før.

LÆS OGSÅ: Viborgs femte Rema 1000 står klar til efteråret - lokal købmand flytter med

For siden nyheden om den nye butik kom frem, har ledelsen i Rema 1000 besluttet, at den gamle butik på Koldingvej skal lukkes ned.

- Ja, sådan bliver det i stedet. Vi ville meget gerne have fem Rema-butikker i Viborg, men efter grundig overvejelse har vi besluttet at lukke butikken på Koldingvej, når den nye i Arnbjerg åbner, bekræfter Mikael Rosendal Sørensen, der er regionschef for Rema 1000.

Begrundelsen for at lukke Rema 1000 på Koldingvej er, at man ikke kan udvikle butikken.

- Placeringen er sådan set god nok, og butikken har kørt godt. Men der er veje hele vejen rundt om butikken, så den kan ikke udvides, og vi kan ikke tilføje flere parkeringspladser. Når man ser på vores andre Rema 1000-butikker i byen, er der større parkeringspladser og større butik. Den mulighed har vi ikke i de nedslidte rammer på Koldingvej, siger Mikael Rosendal Sørensen og fortsætter:

- Derfor vil den gamle Rema 1000 også få det svært, når den nye åbner i Arnbjerg. I Arnbjerg vil en god chef i Jess (Bøger, red.) med sit gode personale også stå for at lokke mange med over i den nye butik, og så vil den gamle butik få det svært.

Regionschefen slår samtidig fast, at Rema 1000 leder efter muligheder for at åbne en femte butik i Viborg, men at der ikke er nogle konkrete planer for, hvor og hvornår det skulle være.

Annonce

Personalet flytter med

Som Mikael Rosendal Sørensen fortæller i ovenstående, så betyder lukningen af butikken på Koldingvej, at personalet flytter med over i den nye butik i Arnbjerg.

Det glæder chefen i den kommende butik, købmand Jess Bøger.

- Jeg er ked af, at butikken på Koldingvej lukker, men jeg er vildt glad for, at personalet fortsætter i Arnbjerg. Folk vil møde de ansigter, de kender, og for mig er det en kæmpefordel, at jeg kender holdet - styrker og svagheder - og at de ved, hvad jeg gerne vil have af dem som medarbejdere, fortæller købmanden.

Han har tidligere prøvet at lukke en butik ned, og han forventer ikke, at det bliver til gene for kunderne.

- Vores nonfood-varer udgår lige så stille, og vi skærer ned på lageret. Men ellers kører vi så lang tid som muligt på det niveau, vi plejer. Så folk vil stadig kunne få deres varer på Koldingvej frem til november, siger Jess Bøger.

Den nye butik i Arnbjerg åbner efter planen den 14. november, mens butikken på Koldingvej lukkes i begyndelsen af november måned.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Annonce