Annonce
Viborg Nyt

Kultur i uge 44: Oplevelser ude på "landet"

Annonce

Viborg:"Jeg er på rekreation - Og jeg vil ikke bytte for en million - Det er så skønt at være på landet - Det er så dejligt at være ved vandet."

Hvem kan ikke synge med på Troels Triers sang om at bo på landet. Denne uges klumme vil sætte fokus på gode arrangementer, rundt omkring i kommunen.

Selvom Hald Ege ikke just er på landet, så er det trods alt en lille bydel uden for Viborg, og der sker rigtigt meget i Hald Ege. Næste arrangement i forsamlingshuset "Egekværnen", er koncert med Pernille Dahl Trio. Det er fredag den 1. november klokken 19.00. Pernille Dahl Trio har i mange år fortolket musik ud af kendte og knapt så kendte jazz- og popsange.

Onsdag den 30. oktober vil jeg anbefale en tur til Tapdrup. Nede ved engen, gemt bag træerne ligger Huset Kattholt. Det er en café og et naturcenter med mulighed for at overnatte i træhytter med udsigt over ådalen. På Kattholt arrangeres koncert i samarbejde med Viborg Bibliotek i forbindelse med Spil Dansk ugen 2019. Her kan du opleve en koncert med Veronica Mortensen, i den skønne cafe/lade. Billetterne er gratis, men skal bestilles på Viborg Bibliotek.

Og vil du lære at sanke snapseurter, så tag på cykeltur med Cyklistforbundet i den fri natur, lørdag den 2. november.

Jeg ønsker, at du får en dejlig og oplevelsesrig uge, og husk - har du et offentligt arrangement, så skriv til mig, så vil jeg gerne omtale det i den ugentlige klumme.

Vil du lære at danse salsa, så mød op I Houlkærhallen fredag den 1. november. Tjek Salsa - Viborg på Facebook for mere information.

Har du fået lyst til mere kultur, så kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller www.pindle.viborg.dk eller www.govisit.dk

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce