Annonce
Viborg Nyt

Kultur uge 1: Et nyt og sprødt kultur- og oplevelses år er skudt i gang

Annonce

Allerede den 9. januar samles en række af landets bedste solister og musikere, til en hyldest til legendariske Leonard Cohen. Nu er Cohen jo borte, men vi husker nok alle hans stemme, og vi har hans sange i hovedet. Dem vil et hold af landets bedste sangere og musikere hylde for en stund. Tinghallen garanterer en unik aften, hvor du kan opleve solisterne Steen Jørgensen, Bjørn Fjæstad, Claus Hempler, Mike Andersen, Signe Svendsen og Sara Indrio. De er flankeret af et band, med ingen ringere end Palle Hjorth på Keyboard, Lars Skjærbæk på guitar, Mads Andersen på trommer og Troels Skjærbæk på bas.

Fredag aften den 17. januar kan du opleve Prinsens Musikkorps ved dette års nytårskoncert i Tinghallen, der vil byde på flot, folkelig og fornøjelig underholdning.

For rigtig mange mennesker i og omkring Viborg er den årlige nytårskoncert i Tinghallen en fast tradition, og jeg tror godt, at du kan glæde dig til nye omgivelser i et nyt og flot Tinghallen. Prinsens Musikkorps var oprindelig hjemmehørende i Viborg, som orkestret stadig er nært knyttet til. Dets musikere og dirigent ser derfor meget frem til mødet med publikum. Nytårskoncerten er med solist Jens Jacob Tychsen, som er uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og herefter strøg i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner.

Annonce

Hvid januar eller motion?

For mange er januar jo også måneden, hvor vi skal tabe os, spise sundt og gennemleve alle nytårsfortsætterne.

Nogle holder hvid januar (en alkoholfri januar) og så er der dem, der skal på løbebåndet for at være klar. De og alle vi andre kan jo så kigge over i de andre klummer her i Viborg Nyt. Her kan du læse om, hvordan man bevare det gode parforhold oven på nytårsknaldet, og fremover kan man læse klummer om kost, motion og sundhed, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med 2020.

Skal det være mere end snak, så kig forbi Fodslaw den 7. januar. Der tilbydes friske gåture i naturen. Man kan også gå mod DGI, som den 25. januar har MTB for begyndere i Undallslund Rastebladsen ved Skivevej fra 09.00 - 11.00. Gå ind på DGI.dk og find mere information.

Annonce

Noget helt andet

Er julegaverne allerede gået i stykker, ja så er der hjælp at hente. Den 1. tirsdag i måneden, kan du nemlig få det fixet i Repair Cafeen på Viborg Bibliotek fra 15.00 – 18.00. Det er ganske gratis.

Har du fået lyst til mere kultur, så kik ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller www.pindle.viborg.dk eller www.govisit.dk. Hvis du har et spørgsmål om kultur, eller gerne vil have dit arrangement omtalt, så skriv til e-mail: anders@kulturselskabet.nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce