Annonce
Viborg Nyt

Kultur uge 46 (og 47): Syrerock og en særlig oplevelse i Dollerup

Annonce

Viborg: Billetter til koncerter og spændende events, skal af og til bestilles i god tid. Derfor kigger denne uges klumme faktisk helt frem i uge 47, da jeg gerne vil anbefale to helt særlige arrangementer.

Har du lyst til at opleve et orkester, der aldrig helt har glemt sine musikalske rødder, så giver Musikviften i Bjerringbro dig fredag den 22. november mulighed for at invitere familie, venner og bekendte med til at opleve, eller måske genopleve, det navnkundige band Burnin Red Ivanhoe. Det er mere end 50 år siden, at Burnin Red Ivanhoe blev et begreb i dansk musik. Bandet var dengang og er stadig genkendeligt med sin særlige måde at gå til musikken på og at spille for publikum. Burnin Red Ivanhoe har i dag stadig en unik lyd. Det hed engang syrerock, i dag er det en del af kulturarven, og den kan du opleve i Bjerringbro by Night.

En anden særlig oplevelse, som du bør kigge efter, er en intim stuekoncert i Dollerup Gamle Skole. Huset er nænsomt restaureret og indeholder en lille virksomhed, tøjbutik og musikscene. Trine og Svend, som også bor i huset privat, kalder stedet RUMS flora – Dollerup. De afholder af og til koncerter og tirsdag den 19. november kan man opleve Marie Frank helt tæt på. Marie Frank markerer i år 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” har slået hendes karriere fast. Der er kun 40 billetter til koncerten med Marie Frank, så skynd dig at besøge facebook-siden for RUMS flora i Dollerup.

Den 19. november bør du besøg Skovgaard Museet i Viborg. Her er der et spændende foredrag om vores fælles flag ved kunstner Peter Carlsen. I udstillingen "Dannebrog – myten, der faldt ned fra himlen", vises en række af Peter Carlsens mest kendte malerier. I dette foredrag vil kunstneren selv fortælle om hans billeder og kunstneriske virke.

Har du fået lyst til mere kultur, så kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk, www.pindle.viborg.dk eller www.govisit.dk

Jeg ønsker, at du får en dejlig og oplevelsesrig uge. Og husk - har du et offentligt arrangement, så skriv til mig, så vil jeg gerne omtale det i den ugentlige klumme. Du skal gerne sende det i god tid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Viborg Nyt

Stort Bjerringbro-løb aflyst

Annonce