Annonce
Viborg Nyt

Kultur uge 5: Kvinder, blues og et kærestebrev

Anders Kristensen
Annonce

Viborg: I Viborg har vi faktisk et universitet - ja endda et folkeuniversitet - og de laver mange gode arrangementer. Tirsdag den 4. februar kommer professor Birgitte Possing til byen, hun har skrevet en meget rost bog om de sidste 175 års argumenter mod, at ”kvinder skal have indflydelse og magt”. Kom og deltag i den aktuelle debat om kønsidentitet og metoo-bevægelsen. Det sker på Viborg Katedralskole klokken 19.00

Er du mere til god gedigen blues og soul, så vil jeg anbefale en koncert med Grarup Allstars som spiller på Musik Viften i Bjerringbro den 31. januar.

Grarup Allstars er ét af Danmarks absolut bedste live-bands. For tilhængere af blues og soul bliver det en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. Deres navn har de nemlig ikke fra fremmede. Man kan glæde sig til at opleve Margrete Grarups rå stemme, Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth, Niels Mathiasen fra Gnags på saxofon, Johnny Madsen-bassist Niels Nello Mogensen og ikke mindst Esben Bach på trommer.

Anders Kristensen
Annonce

Noget helt andet

Og nu vi taler om kvinder og blues, så er der hjælp at hente til kærligheden. Fredag 14. februar fejrer mange Valentins Day. Og her er hjælp at hente sammen med Viborg Bibliotekerne og Vinstuen / Under Torvet på Nytorv i Viborg. Her kan du nemlig få hjælp til at skrive det helt rigtige kærlighedsdigt til din kæreste. Biblioteket sender endda dit brev frem med posten. Det sker onsdag 5. februar, og du skal løse billet på bibliotekernes hjemmeside.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to app´s Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker af interessante kulturarrangementer for dig og din familie.

Hvis du har et spørgsmål om kultur i hele Viborg kommune, eller vil du gerne have dit arrangement omtalt så skriv til e-mail: anders@kulturselskabet.nu. Du kan også besøge www.kulturselskabet.dk

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Annonce