Annonce
Viborg Nyt

Kultur uge 50: Man kan ikke være sur, når man synger

Annonce

Viborg: Viborg er efterhånden blevet en kor-by, og man kan faktisk ikke være sur, når man synger. Jeg har selv prøvet det. Ja, jeg mødte faktisk min kone til kor, så skal jeg anbefale noget til den kommende uge, skal det være en koroplevelse i Viborg og omegn.

Mandag den 16. december kan du eksempelvis komme til rytmisk julekoncert i Viborg Musiksal. Det er koret Sing4fun der byder på julestemning og fællessang. Dørene åbnes kl. 19.00. Koret starter op igen efter jul og søger nye medlemmer, så er du frisk på en sang eller to, så mød op til en dejlig koncert og få inspiration. Det koster 80 kroner i entre, men så er der også vin eller vand med i billetten og garanti for masser gåsehud.

Kulturskolen i Viborg vil igen i år lave Viborgs største Lucia-optog. Optoget går gennem Gravene, Sct. Mathias Gade og St. Sct. Mikkels Gade til Nytorv, hvor Lucia-bruden og alle følgere går rundt om det store juletræ, mens de synger Lucia-sangen. Har du lyst til at deltage, er du velkommen. Du møder bare op ved Kulturskolen i Graverne klokken 16.30. Cirka en halv time efter går man gennem gågaderne og ender på Nytorv. Alle er velkomne uanset alder - så tag din nabo eller kollega ved hånden og dit barn/barnebarn på armen. Målet er at få en hyggelig stund sammen og at få samlet Viborgs største Lucia-optog.

Du kan også se frem til næste år, 3.-4. maj, hvor Viborg og mange andre byer genindfører alsang. Alsang er en tradition fra krigens tid, hvor man samledes og sang for fællesskab og nationalfølelse.

Og så til noget helt andet: Lørdag den 14. december, arrangerer Viborg Fodslaw en gåtur med afgang fra Naturskolen ved Hald Hovedgaard. Så kom ud og få brændt lidt af julefeddet af.

I december er der også åbent på museerne på egnen. På Kunsthal Viborg kan du opleve Ditte Ejlerskov.

Har du fået lyst til mere kultur, så kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller www.pindle.viborg.dk eller www.govisit.dk

Hvis du har et spørgsmål om kultur, eller gerne vil have dit arrangement omtalt, så skriv en e-mail til mig. til e-mail: anders@kulturselskabet.nu

Du kan også besøge www.kulturselskabet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce