Annonce
Viborg Nyt

Kunderne elsker Reborn: Stryger ind blandt Danmarks 50 bedst anmeldte restauranter

Maj Schiøttes Reborn får ualmindelig god feedback på bedømmelsessider på nettet - og det sender spisestedet ind på en fornem liste. Arkivfoto: Dorte Søgaard
Annonce

Viborg: Reborn er kommet med på en fornem liste, som er lavet af Eatie - en virksomhed, som samler anmeldelser af restauranter fra Google, Tripadvisor, Yelp og Facebook.

Her er de 50 bedst anmeldte restauranter i Danmark på med på listen, og Reborn står for det lokale bidrag med en score på 9,6 ud af 10 mulige.

- Der er ingen manuel evaluering bag restaurantens vurderinger. I stedet gøres det gennem en fuldautomatisk proces baseret på Eaties indsamling af offentlig information, og på den måde sikrer vi, at hver restaurant får en mere retfærdig bedømmelse, der afspejler, hvordan de faktisk blev oplevet af deres kunder, siger Eaties administrerende direktør Morten Lie Jørgensen.

Alle restauranter med mere end 200 anmeldelser og en bedømmelse på 9,5 eller højere er kommet med på listen. De vindende restauranter kan vise dette gennem et mærkat, der kan ses både i restauranten og på deres hjemmeside. På denne måde kan restaurantejerne vise, at deres gæster nu besøger en af Danmarks bedste restauranter.

Se hele listen her.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Viborg Nyt

Stort Bjerringbro-løb aflyst

Annonce