Annonce
Viborg Nyt

Kvalitetsstempel til lokal fodterapeut

Her ses hele holdet hos Fodterapeuterne ved Tina Fisker. Pressefoto
Annonce

Viborg: Fodterapeuterne ved Tina Fisker har opnået en flot anerkendelse fra Sundhedsstyrelsen, da det er lykkedes at blive tildelt et såkaldt DDKM-stempel (Den Danske Kvalitets Model).

Der er i alt otte krav - blandt andet hygiejne, patientbehandling og datasikkerhed - som skal opfyldes, og det er først efter flere kontrolbesøg, at et DDKM-stempel tildeles en virksomhed.

- Vi har gennem mange måneder arbejdet på at kunne opfylde alle krav i de otte standarder, som vi skal leve op til for at modtage akkrediteringen. Vi er derfor glade for at være nået over målstregen og kan tilbyde vores patienter de allerbedste rammer, siger fodterapeut og indehaver Tina Fisker.

I forbindelse med tildelingen af stemplet skriver Sundhedsstyrelsen:

- Utrolig flot og særdeles velindrettet klinik, hvor der er højt fokus på patientbehandling og systematik i den daglige drift. Der er arbejdet grundigt med Den Danske Kvalitets Model (DDKM), og surveyet (kontrollerne, red.) er gennemført med et meget flot resultat.

Fodterapeuterne ved Tina Fisker er en af ud af mange klinikker, der bliver akkrediteret i hele landet i løbet af de næste par år. Fodterapeuter er en af de sidste sundhedsfaglige grupper, der bliver akkrediteret, hvilket sker på lige fod med andre autoriserede sundhedsfaglige grupper såsom læger, fysioterapeuter og tandlæger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce