Annonce
Viborg Nyt

Lær at bremse din stress

Birgitte Dyring tilbyder konkret hjælp til stressramte og andre, der gerne vil forebygge stress, via sit nye firma på Hjultorvet. Privatfoto.

Ny stresscoach er klar til at gøre Viborg stressfri

Stress er den nye folkesygdom, men for få ved nok om stress, og hvordan de forebygger stress i tide. Dette danner baggrund for det nystartede firma Stressfri Viborg, som stresscoach Birgitte Dyring står bag. Hun har en stor passion for at hjælpe andre mennesker og synes, der mangler målrettede tilbud inden for netop dette område i Viborg. Birgitte Dyring har desuden mærket stress på egen krop, og på sin egen rejse til at blive stressfri har hun gjort sig mange erfaringer, som gør, at hun har en særlig forståelse for stressens mange nuancer. Derfor er det i dag hendes erklærede mission at bruge de værktøjer, der har hjulpet hende selv allermest til at hjælpe andre med at få en stressfri hverdag.

- Det er min oplevelse, at alt for mange mennesker i dag accepterer, at de lever et liv, hvor de går rundt og føler sig konstant pressede og ude af balance. Mange overser, at der faktisk er rigtig meget, de selv kan gøre. Der er mange små nemme genveje, der med det samme sænker dit stressniveau, uanset hvor på stressskalaen du ligger. Men mange skal desværre helt ned at ligge, før de forstår alvoren, fordi de er så vant til bare at knokle videre og tage sig sammen og dermed overhører kroppens faresignaler. Mit bedste råd til folk er at søge hjælp i tide. Det gælder også, hvis du døjer med begyndende stress symptomer som for eksempel hovedpine, søvnbesvær, ondt i maven, rastløshed og tankemylder, siger Birgitte Dyring.

For stress kan ramme alle - også de ressourcestærke med styr på livet, der ofte lever livet i overhalingsbanen. Hos Stressfri Viborg er det derfor både stressramte, der kan få hjælp til at komme helt fri af stress og undgå tilbagefald, og de, der kan mærke, at de er på kanten af stress, arbejdsmæssigt eller privat, der kan få rådgivning og metoder til at genfinde balancen.

Birgitte Dyring bruger bruger i dag selv både mindfulness, yoga, vinterbadning, traveture i skoven og løbetræning til at holde stressen fra døren, og den nye virksomhedsejer har også en solid faglig ballast. Hun er uddannet cand.mag. og har inden for de seneste år specialiseret sig inden for stress via forskellige uddannelser og er nu certificeret stresscoach, mindfulnessinstruktør og NADA behandler. Hun har desuden 14 års undervisningserfaring fra blandt andet Skals Efterskole og Viborg Handelsskole, og hun har også tidligere beskæftiget sig med kommunikation og markedsføring. Stressfri Viborg tilbyder individuelle forløb med en-til-en sessioner, der kombinerer værktøjer som mindfulness, NADA behandlinger, stresscoaching og personlig rådgivning. Desuden tilbydes foredrag, workshops samt rådgivning til ledere og medarbejdere om, hvordan de kan forebygge eller håndtere stress på arbejdspladsen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Da restriktionerne forsvandt, kom turisterne: - Vi er glade og meget lettede

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Gå på jagt i efterårets spisekammer

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Se billederne: Stort fremmøde da det nye Jafi officielt åbnede

Viborg Nyt

Klumme: Ældre og fysisk aktivitet - det er aldrig for sent at komme i gang

Viborg Nyt

Den lange hale skal væk: Dine klik på nettet er med til at bestemme, hvad der kommer i avisen

Viborg Nyt

Sparekasse har fundet sin plads i den østlige bastion: - Vores kunder behøver ikke at have mange penge

Viborg Nyt

Viborg Big Band og Bobo Moreno hos bilforhandleren

Viborg Nyt

Vinforhandler erklæret konkurs: Den store forklaring er corona

Viborg Nyt

Efterårets første bogcafé på Skakbrættet

Viborg Nyt

Søndermarkskirken fyldes med toner fra Harry Potter, Løvernes Konge og Star Wars

Viborg Nyt

Jagtbutik har vokseværk: Får Danmarks næststørste våbenafdeling med sikkerhed som i nationalbanken

Viborg Nyt

Kunder kan selv lukke sig ind hos blomsterhandler: Giver helt nye åbningstider

Viborg Nyt

Klimavalgmøde i Musiksalen

Viborg Nyt

Opråb fra lokal apoteker: Husk at aflevere medicinrester på apoteket

Viborg Nyt

Foredrag med Birgithe Kosovic

Viborg Nyt

Motion med Kis Østergaard

Viborg Nyt

Flere testcentre i oplandet lukker

Viborg Nyt

Gør brætspil til en succes - selv for den dårlige taber

Viborg Nyt

Efter 16 måneder: Priser på sommerhuse falder

Viborg Nyt

App samler arrangementer i Viborg Kommune

Viborg Nyt

Tre nye bestyrelsesmedlemmer og ny næstformand i VibLand

Viborg Nyt

Klumme: Musikviften og Bjerringbro by Night

Viborg Nyt

Klumme: Kan kvinder finde på at købe sex?

Annonce