Annonce
Viborg FF

Løsning på målmandsudfordring blev endnu en engelsk U21-landsholdsmålmand

Viborg FF har lavet en halvårlig lejeaftale med Brandon Austin, der er hentet i Tottenham. Foto: Viborg FF
Viborg FF har fået styr på den problematiske målmandspost ved at hente endnu en målmand, der er med omkring det engelske U21-landshold.
Annonce

Viborg: Når nu den ene engelske U21-landsmålmand går i stykker - hvorfor så ikke bare hente den anden?

Det er i hvert fald, hvad Viborg FF har gjort for at få styr på den målmandspost, som har været en voldsom akilleshæl i denne sæson.

I sidste uge kom det frem, at den lejede engelske U21-landsholdsmålmand Ellery Balcombe fik ophævet sin lejeaftale på grund af en skade, hvilket gav VFF noget af en udfordring, da Can Dursun først nu er ved at blive kampklar, mens Lucas Lund fortsat er skadet.

Nu er bekymringerne dog foreløbigt ovre.

Viborg FF har nemlig hentet engelsk-amerikanske Brandon Austin i Tottenham på en lejeaftale frem til sommer.

- Vi er selvfølgelig glade for at være nået til enighed med Tottenham og med Austin, og vi synes, at vi har fundet den bedst mulige løsning på målmandssituationen.

- Austin er en meget talentfuld målmand, som har trænet fast med Premier League-truppen og nu søger spilletid på førsteholdsniveau. Han er dygtig inde på stregen, har gode reflekser og på trods af alderen, så er han meget moden både i sin spillestil og som person, siger sportschef Jesper Fredberg til vff.dk.

Brandon Austin er allerede mandag at finde på træningsbanen i Viborg.

Annonce

Fint miljø lokker

21-årige Brandon Austin er en del af Tottenhams U23-mandskab, men har ikke været længere væk fra førsteholdet, end at han i denne sæson har været med på bænken i både Champions League og Premier League.

Tidligere har han spillet masser af internationale kampe med Tottenhams ungdomshold i UEFA Youth League.

Han har tilbage i 2017 spillet en enkelt kamp for det amerikanske U18-landshold, men blev i december sidste år for første gang udtaget til det engelske U21-landshold og har altså været landsholdkollega med den nu tidligere VFF-keeper Ellery Balcombe.

Han var i en tidlig alder en del af Chelseas ungdomssystem, men skiftede til Tottenham, hvor han har arbejdet sig op gennem ungdomsrækkerne, og er altså nu klar til at jagte spilletid i Danmark.

- Jeg er meget glad for at være her og er spændt på at komme i gang og blive en del af holdet. Jeg har haft gode samtaler med Jacob og har fået et meget godt indtryk af klubben og filosofien i Viborg. Der er et godt miljø for unge spillere, så det er meget spændende for mig, og jeg håber på, at jeg kan bidrage godt til holdet og udvikle mig i min tid i Viborg, siger han til Viborg FF's hjemmeside.

Brandon Austin har formentlig springstyrken i orden. Han er tidligere blevet distriktsmester i basketball med sin skole, og hans far er tidligere professionel basketballspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce