Annonce
Viborg Nyt

Lindholm Biler og Super Dæk indgår partnerskab

Lindholm Biler og Super Dæk har indgået et samarbejde omkring værkstedsdelen hos bilforhandleren. Arkivfoto: Morten Dueholm
Super Dæk Service overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.
Annonce

Viborg: Med store ambitioner, en vækststrategi og ønsket om at ruste sig til fremtidens autobranche de kommende år, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde. Super Dæk Service overtager derfor driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

- Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler.

Han uddyber:

- Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk, og her passer samarbejdet med Lindholm Biler rigtigt godt ind.

Annonce

Behov for fokusering

Baggrunden for samarbejdet med Super Dæk er ifølge indehaver af Lindholm Biler, Henrik Bollerslev, et resultat af, at Lindholm Biler selv har haft behov for at fokusere på virksomhedens kernekompetencer:

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om, at denne udvikling skal fortsætte. Men vækst kræver fokus. Derfor har vi kigget indad i, hvem vi er, og hvad vores kernekompetencer er. Og det er bilsalg og leasing, siger han.

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier, siger han.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde, der udføres, slutter Henrik Bollerslev.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce