Annonce
Viborg Nyt

Lions Club Viborg fyldte i ubemærkethed 60 år

Søren Hald og Peter Lilholt modtog Jones Fellowship Awards - og der var også samme hæder til Jesper Overgaard, der dog ikke var til stede til at modtage prisen. Privatfoto
Annonce

Viborg: Det skulle have været en festdag med uddeling af fødselsdagsdonationer for en kvart million på Viborg Rådhus, ligesom medlemmerne skulle have festet under private former – men som med så meget andet, satte coronaen en effektiv stopper for festen, da Lions Club Viborg rundede 60 år den 23. april.

Præsident Bjarne Andersen fortæller, at Lions Viborg modtog godt 100 ansøgninger til donationer, heraf vil 20 ansøgere snarest modtage besked om, at deres ansøgning er blevet bevilget helt eller delvist, mens resten så desværre ikke kunne komme i betragtning i denne omgang.

Alle klubaktiviteter, møder og herunder den årlige generalforsamling, har de seneste måneder været sat på stand-by.

Men tirsdag den 16. juni blev en god dag. Der lykkedes det nemlig at holde klubmøde og generalforsamling, hvor et ekstra festligt indslag var uddelingen af ikke mindre end tre Melvin Jones Fellowship Awards, som er den største hæder man kan modtage fra Lions. Modtagerne var Søren Hald, Peter Lilholt og (in absentia) journalist Jesper Overgaard, der får plaketten overrakt ved en senere lejlighed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Viborg Nyt

Soppefesten bliver til Droppefesten

Viborg Nyt

Nye p-pladser på vej i banebyen

Annonce